Kayserispor yönetiminden Hikmet Karaman'a cevap

28.12.2021 - 11:17 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 11:34

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrası konuştu. Hikmet Karaman ayrılıyor mu? Kayserispor transfer yapacak mı? Bonservis ile oyuncu alınacak mı?

Kayserispor yönetiminden Hikmet Karaman'a cevap

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında evinde DG Sivasspor'u konuk eden Kayserispor, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, karşılaşmayı yorumladıkran sonra Teknik Direktör Hikmet Karaman ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Hikmet Karaman Kayserispor yönetimine resti çekti!
Habere Git

"Kayserispor üzerine koyarak devam edecek"

DG Sivasspor galibiyetini değerlendiren Asbaşkan Ali Çamlı, "Centilmence geçen bir maçtı. henüz sadece 1 maç kazandık. Bundan sonra Kayserispor üzerine koyarak devam edecek. Kayserispor başarılı olacak. Buna ben inanıyorum. Çünkü bugün 3-0 galip geldik diye değil, Malatya'daki maçta da 2-0'dan gelip, 2-2'yi yakalaması. Bugün Majid Hosseini ile Dimitrios Kolovetsios sakat. Buna sığınmadan sahada mücadele eden sporcuları çok tebrik ediyorum." dedi.

"Hikmet Hoca, başarısız olsa kendisi bırakır gider"

Teknik Direktör Hikmet Karaman hakkında konuşan Asbaşkan, "Biz Hikmet Hoca'ya inanıyoruz. Başarılı olacağına da inanıyoruz. Hikmet Hoca, zaten başarısız olsa kendisi bırakır gider. Hikmet Hoca, başarısız olunca öyle duracak, ayak süreyecek bir adam da değil." ifadelerini kullandı.

"Bu işlerin hepsi parayla oluyor"

Ara transfer döneminde yapılacak transferler ile ilgili bilgi veren Ali Çamlı, "Eksiğiniz varsa, bir takımda transfer yıl boyu durmaz. Her zaman transfer olur takımlarda. Ama şu an itibariyle, bugün Sivasspor maçını 3-0 kazandık. Oturacağız, hocamızdan bir rapor isteyeceğiz. Hangi mevkilerde ne eksiği var, ne istiyor? Teknik kadronun talebi doğrultusunda, biz bir gayret içerisine girip, bunu başarmaya çalışacağız. Ama bu işlerin hepsi parayla oluyor. Kayserispor, yarın, bugünden daha iyi olacak." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler