Recep Uçar Radyospor'a Konuştu: Umut Nayir A Milli Takım'da

14.03.2023 - 14:18 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 14:39

Son dakika spor haberi: 2018-2021 yılları arasında Beşiktaş'ta görev alan Ümraniyespor'un golcüsü Umut İçin müjdeyi hocası Recep Uçar açıkladı. Detaylar haberimizde...

Recep Uçar Radyospor'a Konuştu: Umut Nayir A Milli Takım'da

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig takımı HangiKredi Ümraniyespor, 24. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor'u mağlup etti. İstanbul temsilcisi 25. haftada ise ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK'dan 3 puan aldı ve 21 puanla 19. sırada yer aldı. Süper Lig'de rakip fileleri 32 kez sarsan Ümraniyespor'da Umut Nayir; 10 gol ile 2 asist yaptı ve 12 gole katkı sundu. Performansıyla bu sezon göz dolduran 29 yaşındaki golcü için müjdeyi hocası Recep Uçar verdi.

"Hedefimiz ligde kalmak"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Recep Uçar, "Hatayspor ve Gaziantep FK maçları dışında ligde 11 maçımız var. Ligin son haftalarında İstanbulspor ve Giresunspor'la karşılaşacağız, küme düşme potasında ligde kalmak için iddiamızı son haftalara taşıyabilirsek bu maçlar bizim için çok önemli olacaktır. Hedefimiz ligde kalmak" dedi. 

Umut Nayir'in transfer süreci

Umut Nayir'in performansını değerlendiren Uçar, "Umut Nayir benim daha önce Beşiktaş'ta birlikte çalıştığım; yetenekli, karakterli ve kendini her yönden geliştirmeye çalışan bir futbolcu. Umut; hukuk fakültesinde öğrenimine devam ediyor; bu yönüyle de bir rol model. Umut, Yacine Bammou'nun ayrılığından sonra kadromuza katmak istediğimiz bir oyuncuydu, o dönem biz direkt Giresunspor'dan bonservisiyle transfer edemedik ancak Eyüpspor transfer edince kiralık olarak kadromuza kattık." dedi.

İlgini Çekebilir
Umut Nayir'den Büyük Dörtleme!
Habere Git

"A Milli Takım geniş kadrosunda yer alıyor"

Umut Nayir'in A Milli Takım geniş kadrosunda yer aldığını duyuran Uçar "Umut, Süper Lig'de kariyer sezonunu yaşıyor. Umut'un A Milli Takım'ın geniş kadrosunda yer aldığını biliyorum umarım ideal kadroda da yer alır" ifadelerini kullandı.

 

 

"Kamil Ahmet'i istedik"

Kamil Ahmet Çörekçi'nin transferini çok istediklerini fakat başarılı olamadıklarını vurgulayan teknik direktör "Kamil Ahmet Çörekçi'yi kadromuza katabilmek için büyük bir efor sarf ettik ancak olmadı. Kamil Ahmet çalışmalarına bireysel olarak İngiltere'de devam edecek. Kayode'yi şartlar oluştuğu için transfer ettik. Kayode'nin takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler