(ÖZET) Hull City - Blackpool maç sonucu: 1-1

26.12.2022 - 19:33 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 20:17

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, EFL Championship 24. haftasında kendi sahasında Blackpool ile 1-1 beraber kaldı. İşte maçın özeti, gol ve detaylar

(ÖZET) Hull City - Blackpool maç sonucu: 1-1

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Championship Ligi'nin 24. maç haftasında Hull City, sahasında Blackpool ile karşılaştı. MKM Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Beraberlik golü Oscar Estupinan'dan

Maçta goller; 28. dakikada Sonny Carey ve 77. dakikada Oscar Estupinan'dan geldi.

Hull City, küme düşme hattının üstünde

Blackpool bu sonuçla birlikte puanını 25'e çıkardı ve küme düşme potasında kaldı. Hull City ise 27 puana yükselerek kendisini küme düşme potasının biraz üstüne attı. 

İlgini Çekebilir
Erden Timur ile Acun Ilıcalı masada! Dev takas
Habere Git

Ozan Tufan ilk 11'de çıktı

Hull City'de Ozan Tufan maça ilk 11'de başladı. Doğukan Sinik ile Allahyar ise ikinci yarıda oyuna dahil oldu. 

Hull City'de Pelkas sakat

Türkiye'de Fenerbahçe'de 2 sezon forma giyen ve sezon başında Hull City'ye transfer olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas, sakatlığı nedeniyle 3 ay takımdaki yerini alamayacak.

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarına jest

Öte yandan Hull City sahibi Acun Ilıcalı'dan taraftarlara Noel jesti geldi. Hull City, 30 Aralık'ta Birmingham ve 2 Ocak'ta Wigan deplasmanlarına gidecek. Ilıcalı, bu iki deplasman maçına gidecek taraftarların yol ücretlerini ödeyecek.

Birmingham maçına gidecek taraftarlara 22 pound (Yaklaşık 550 TL), Wigan deplasmanına gideceklere de 25 pound (Yaklaşık 600 TL) ödeme yapılacak.

İlgini Çekebilir
Fırtına kaçtı, Hull City kovaladı!
Habere Git

Daha önce de bilet ısmarlamıştı

Acun Ilıcalı, daha önce ağustos ayında da Queens Park Rangers deplasmanına giden taraftarların biletlerinin parasını ödemişti.

Senin için hazırladığımız haberler