Hull City, Realtor Global ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

03.10.2022 - 19:19 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 20:52

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Türk gayrimenkul şirketi Realtor Global ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Detaylar...

Hull City, Realtor Global ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, Türk gayrimenkul şirketi Realtor Global ile reklam işbirliği anlaşması imzaladı.

Tanınırlık için bilboard desteği

Realtor Global, Hull City ile yapılan anlaşmaya göre maç sırasında bilboard ve skorboard üzerinden reklam yayını yapabilecek. Globalleşme hedefi taşıyan ve bu yönde adımlar atan Realtek Global, bu hamle ile İngiltere'deki tanınırlığını arttırmak istiyor.

Globalleşmek uğruna isim değiştirdiler

Hull City'nin sponsorluk anlaşması imzaladığı Realtek Global, 4 Ağustos 2022'de Realtek Turkey olan ismini Realtek Global olarak değiştirmişti. Bu isim değişikliğiyle uluslarası alanda daha hızlı büyümek isteyen firmanın kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu isim değişikliğini şu sözlerle açıklamıştı: " Bu topraklarda yüzde yüz milli sermaye ile kurulan ile kurduğumuz Realtor'un yolculuğunu yaptığımız globalleşme hamlesiyle taçlandırdığımız için mutluyuz. Yolumuza Realtor Global ismiyle devam edeceğiz."

İlgini Çekebilir
Hull City’de çanlar Ozan Tufan için çalıyor!
Habere Git

Hull City'ye ikinci Türk sponsor

Realtor Global ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla Hull City, Türk sponsor sayısını ikiye çıkarmış oldu. Hull City daha önce iş insanı Tuncay Özilhan'ın sahibi olduğu Türk bira markası Anadolu Efes'in İngiltere kolu Anadolu Efes BG ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında Hull City'nin bu sezon giydiği formalarının sırt kısmında Anadolu Efes markası yer alıyor.

İngiltere'nin Türk takımı

Türk iş insanı Acun Ilıcalı, 19 Ocak 2022 tarihinde Hull City kulübünü 24 milyon Euro karşılığında satın aldı. Ilıcalı kulübü satın aldıktan sonra hayalinin Hull City'yi Türkiye'nin İngiltere'deki temsilcisi haline getirmek olduğunu açıkladı. Bu doğrultuda transferler yapan Hull City, yaz transfer döneminde kariyerinin bir döneminde Spor Toto Süper Lig'de oynayan 8 futbolcuyu kadrosuna kattı. 

İlgini Çekebilir
Son dakika: Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler