Icardi, Aboubakar, Dzeko, Balotelli dörtlüsünden Icardi'yi seçti

20.10.2023 - 09:29 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 09:40

Teknik Direktör Mustafa Dalcı, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin zor olacağını söylerken; Icardi, Aboubakar, Dzeko ve Balotelli dörtlüsünden tercihini Icardi'den yana kullandı.

Icardi, Aboubakar, Dzeko, Balotelli dörtlüsünden Icardi'yi seçti

AJANSSPOR HABER

MKE Ankaragücü'nü Süper Lig'e taşıyan ve son olarak Gençlerbirliği'nde görev alan deneyimli teknik direktör Mustafa Dalcı, Radyospor'da Simay Trafo'nun sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Dalcı, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray avantajlı olsa da 3 sonuca gebe bir maç"

Derbi öncesi değerlendirmelerde bulunan Mustafa Dalcı, "Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadro kalitesi rakiplerine göre bir adım önde. Galatasaray'ın Beşiktaş derbisinde iç saha avantajı var. Beşiktaş'ta ise Burak Yılmaz, Şenol Hoca'nın (Güneş) ardından devam ediyor. Beşiktaş'ta hedef negatif tabloyu değiştirmek, zor bir maç olacağını düşünüyorum. Galatasaray avantajlı olsa da 3 sonuca gebe bir maç" dedi.

"Adana Demirspor ve Ankaragücü şampiyonluk potansiyeline sahip"

Sözlerine devam eden Mustafa Dalcı, "Anadolu'da Adana Demirspor ve Ankaragücü şampiyonluk potansiyeline sahip iki takım. İlerleyen yıllarda bu iki takımın şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Rus kulüpleri, Cimbom'un yıldızı için kesenin ağzını açtı!
Habere Git

Tercihi Mauro Icardi

Süper Lig'deki golcülerin performanslarını değerlendiren Dalcı, "Süper Lig'de; Mauro Icardi, Vincent Aboubakar, Edin Dzeko ve Mario Balotelli gibi önemli golcüler var. Bir teknik direktör olarak bu isimlerin her biriyle çalışmak isterim ancak bir tercih yapacak olursam Icardi derim" diye konuştu. 

"Eyüspor, şampiyon olur"

TFF 1. Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumlayan Mustafa Dalcı, "Eyüpspor çok iyi bir kadro oluşturdu ve lige de iyi bir başlangıç yaptı. Eyüpspor'un bu sezon Arda Turan ile Süper Lig'e yükseleceğini düşünüyorum. Eyüpspor'la birlikte Gençlerbirliği, Manisa FK ve Bandırmaspor şampiyonluk yarışı içerisinde olacaktır" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler