Galatasaray'da Icardi'den maçın yıldızına jest! Kerem Demirbay'dan üç gol

08.03.2024 - 21:19 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 22:22

Galatasaray'da sezonun en verimli transferlerinden biri Kerem Demirbay oldu. Yıldız oyuncu Okan Buruk'un sisteminin vazgeçilmezleri arasına girdi.

Galatasaray'da Icardi'den maçın yıldızına jest! Kerem Demirbay'dan üç gol

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'a karşı 5-2 önde götürdüğü karşılaşmaya Kerem Demirbay damgasını vurdu.

"Dayı'dan" Hat-Trick

Galatasaray'ın "Dayı" lakaplı gurbetçi orta saha oyuncusu Kerem Demirbay 40, 45 ve 64. dakikada attığı goller ile hat-trick yaptı.

Icardi'den Kerem Demirbay'a jest

Galatasaray'ın 64. dakikada kazandığı penaltı vuruşunda Arjantinli golcu Mauro Icardi aldığı topu 2 gollü takım arkadaşı Kerem Demirbay'a teslim etti ve başarılı skoru buldu.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi kariyerinde bir ilki Galatasaray'da yaşadı! İlk kez...
Habere Git

Bu sezon ligde 8 gole katkı verdi

Bu sezon Süper Lig'de 26. maçına çıkan başarılı 8 numara toplamda 5 gole ulaşırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pasını verdi.

Ndombele'nin arkasına düşünülmüştü

Sezon başında Galatasaray'ın Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'den 3.7 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı yıldız oyuncunun, Totthenham Hotspur'dan kiralanan Tanguy Ndombele'nin yedeği olması beklenirken, Demirbay takımın vazgeçilmezleri arasına girdi.

''Şampiyonluk için önemli bir galibiyet olacaktır''

Maçtan sonra açıklama yapan Kerem Demirbay, ''Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum ve Mithat kardeşime geçmiş olsun diyorum. Takım olarak çok iyi oynadık. Şampiyonluk için önemli bir galibiyet olacaktır.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler