Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Fortuna Sittard Burak Yılmaz'ın peşinde

14.06.2022 - 09:42 | Son Güncellenme: 14.06.2022 - 09:48

Lille ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni sezonda hangi takımda oynayacağı merak konusu olan Burak Yılmaz'la ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Fortuna Sittard Burak Yılmaz'ın peşinde

2020-2021 sezonunda Fransa Ligi şampiyonluğu yaşadığı Lille'den sözleşmesinin bitmesinin ardından ayrılan 36 yaşındaki golcü Burak Yılmaz'ın adı transferde başta Beşiktaş, Adana Demirspor, Galatasaray ve Hull City olmak üzere bir çok takımla anılmıştı. Tecrübeli futbolcuyla ilgili son iddia ise Hollanda'dan geldi.

Işıtan Gün'ün takımı Burak'ı transfer etmek istiyor

Voetball International'ın haberinde, Burak Elmas döneminde Galatasaray'da yöneticilik yapan Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Fortuna Sittard'ın Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için çalışma yaptığı belirtildi. 

Fortuna Sittard, Burak'la ligde iddialı olacak

Yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Fortuna Sittard'ın Burak Yılmaz transferiyle birlikte önümüzdeki sezon daha iddialı bir kadro kurmanın peşinde olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a transfer olacak mı? Burak Yılmaz resmen açıkladı
Habere Git

Süper Lig'de iki kez gol krallığı yaşayan 36 yaşındaki Burak Yılmaz, geçen sezon Lille formasıyla çıktığı toplam 40 maçta 7 gol 5 asistlik katkı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler