İsmail Kartal canlı yayında açıkladı: Alper Potuk ve Emrah Başsan...

07.06.2019 - 20:10 | Son Güncellenme: 07.06.2019 - 20:10

Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü İsmail Kartal hangi oyuncuları transfer edecek? Rizespor’un transfer listesinde Alper Potuk yer alıyor mu? Aatif ve Azubuike, Rizespor’da devam edecek mi? İşte tüm soruların yanıtı...

İsmail Kartal’dan son dakika Alper Potuk ve Emrah Başsan açıklaması geldi.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı:

“Ankaragücü'nden ayrıldıktan sonra ekibimle birlikte dinlenme kararı aldık. Bu süreçte yurt dışından ve yurt içinden teklifler aldım. Fakat çalışmak istemediğim için bu teklifleri geri çevirdim. Geçtiğimiz hafta Hasan Kartal başkanımızdan teklif geldi. Rizespor camiasının kararlı ve istekli tavrı vardı. Benim de kökenimin Rizeli olması ve Rizespor’un geçtiğimiz sezon başarılı olmasından dolayı tercihim Rizespor oldu. Rizespor’la 1 yıllık anlaşma sağladık. İki taraf için de hayırlı olsun”

‘AZUBUİKE, AWAZIEM VE VEDAT KALMALI’

“Awaziem ile Azubuike geçen sezon kiralıktı. İki oyuncunun da kalmalarını istiyorum. Bu oyuncuları takımda tutamazsak B planımız hazır. Vedat'la ben görüşmedim. Vedat’ın takımda kalmamasını istiyorum”

‘ALPER VE EMRAH’ İSTERİM’

“Alper Potuk ve Emrah Başsan'ı isterim. Alper Fenerbahçe’den eski öğrencim. Şartlar oluşursa tekrardan çalışmak isterim. Aatif’la da görüşmelerimiz devam ediyor”

Senin için hazırladığımız haberler