Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Volkan Demirel ve Hatay uyarısı

20.10.2023 - 09:07 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 09:13

Tarihi bir dönem geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, pazar günü oynanacak olan Hatayspor maçında yol kazası istemiyor. İşte tüm detaylar

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Volkan Demirel ve Hatay uyarısı

AJANSSPOR - HABER

Sezon müthiş bir başlangıç yapan, Avrupa'da ve ligde oynadığı 16 maçı da kazanan Fenerbahçe, 9. hafta maçında Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'u konuk edecek.

Milli takımlardan dönen oyuncuların da katılmasıyla tam kadro bu karşılaşmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, ara sonrasındaki ilk karşılaşmada kayıp yaşamak istemiyor.

Fener'in bir gözü de G.Saray-Beşikaş derbisinde olacak

Taraftarının önünde kazanmak isteyen sarı-kanarya hem liderliğini sürdürmek hem G.Saray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiden çıkacak sonuca göre puan farkını açmayı hedefliyor.

"Fenerbahçe’yi yakından tanıyan biri"

Teknik direktör İsmail Kartal'ın da oyuncularına seslendiği ve rakibin yenilgisiz olduğuna vurgu yaparak, "Hatayspor Süper Lig’in üç namağlup takımından biri. Volkan hoca takıma iyi futbol oynatmasının yanında Fenerbahçe’yi de yakından tanıyan biri. Milli ara dönüşleri her takım için her oyuncu için zordur. Bu yüzden sizden Hatayspor maçına odaklanmanızı ve sahaya yüksek konsantrasyonla çıkmanızı istiyorum.” dediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Batshuayi krizi! İsmail Kartal'ı geri çevirdi
Habere Git

"Sadece maça odaklanın"

Ayrıca 16'da 16'lık başlangıcın kendileri adına yeterli olmadığını belirten İsmail Kartal, “Kazanarak devam etmek bizim için çok önemli. Ben size güveniyorum. Galibiyet serisini düşünmeyin, sadece maça odaklanın. Hatayspor’u yenelim ve tribünleri doldurup bize destek veren taraftarımıza güzel bir galibiyet daha armağan edelim.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Hatayspor ile Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında karşı karşıya gelecek. 22 Ekim Pazar günü, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan kritik mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma Bein Sport 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler