İşte Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın İlk Transferi! Renato Sanches...

29.06.2023 - 09:21 | Son Güncellenme: 29.06.2023 - 09:27

Transfer haberleri... Teknik Direktör İsmail Kartal ile anlaşmaya vardığını açıklayan Fenerbahçe, Renato Sanches'i de kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

İşte Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın İlk Transferi! Renato Sanches...

Jorge Jesus ile yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu.

"İsmail Kartal hocamız ile anlaşmaya varılmıştır"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemize hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hizmet eden ve en zor dönemlerde camiamızın bir neferi olarak hiçbir sorumluluktan kaçınmayan İsmail Kartal hocamız ile 2023-2024 sezonu için bir yıllık anlaşmaya varılmıştır.

"Yuvana hoş geldin Fenerbahçe'nin neferi"

İsmail Kartal, Fenerbahçe kariyerini bu sezon yarışacağımız tüm kulvarlarda kupalar kazanarak taçlandırmak için, yeniden Çubuklu'nun başına geçiyor. Yuvana hoş geldin Fenerbahçe'nin neferi" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan onay çıktı! Cimbom'a Portekiz'den golcü
Habere Git

İşte İsmail Kartal'ın ilk transferi

Fanatik'te yer alan habere göre; önümüzdeki sezon için kesin olarak şampiyon olmayı hedefleyen Fenerbahçe, yeni hocası olması beklenen İsmail Kartal'a bir 'hoş geldin' hediyesi hazırladı.

Renato Sanches sürprizi

Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, Renato Sanches'i kadrosuna katarak yeni hocasına ilk sürprizini yapacak.

İsmail Kartal, 2021-22 sezonunun devre arasında ve lig bitimindeki raporunda dribling yeteneği yüksek bir oyuncu gerektiğini belirtmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeni hocasını resmen açıkladı!
Habere Git

Renato Sanches 'hoş geldin' hediyesi olabilir

Tecrübeli teknik adamın göreve gelmesiyle birlikte, yönetimin listesinde yer alan Renato Sanches 'hoş geldin' hediyesi olabilir.

Portekizli yıldızın transferde 1 numaralı hedef haline gelmesi bekleniyor. Ali Koç, Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen PSG'nin sahibi Nasır el-Halifi ile yediği yemekte Sanches'e olan ilgilerinden bahsetmişti.

El-Halifi'nin yeşil ışık yaktığı yıldız futbolcunun menajeriyle görüşmelerin başlaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
İşte Kartal'ın Fenerbahçe'den alacağı ücret
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler