Messi'nin Kafasındaki Tek Takım Arjantin

27.11.2022 - 21:19 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 21:51

PSG'nin Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin Inter Miami'ye transfer olacağı iddia edilmişti. Fabrizio Romano'nun bu konu hakkında başka bir iddiası var. Detaylar...

Messi'nin Kafasındaki Tek Takım Arjantin

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Ligue 1 ekibi PSG'nin yıldızı Lionel Messi, hakkındaki transfer iddialarıyla spor gündemini alt üst etti. 35 yaşındaki futbolcu hakkında yeni bir haber var.

Kafasındaki tek takım Arjantin

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Messi hakkında çıkan transfer haberlerinin ardından şahsi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Romano'nun paylaşımına göre Messi'nin şu an tek bir odak noktası bulunuyor: Arjantin. 

Kararını 2023'te verecek

Fabrizio Romano, paylaşımında Messi'ye transfer tekliflerinin olduğunu doğruladı. İtalyan gazeteci, yıldız futbolcunun bu teklifleri şu an için göz ardı ettiğini ve kararını 2023 senesinde vereceğini aktardı.

İlgini Çekebilir
Messi attı, tarihe geçti! Maradona...
Habere Git

Adı Inter Miami ile anılıyordu

Bugün İngiliz The Times gazetesinin yaptığı habere göre Messi, Inter Miami'ye transfer olmaya çok yakın. Tarafların görüşmelerinde sona gelindiği ve sadece küçük pürüzlerin kaldığı belirtilirken Messi'ye Majör Futbol Ligi (MLS/ ABD ve Kanada'nın en üst düzey futbol ligi) tarihinin en yüksek maaşının verileceği aktarılmıştı. Fakat Fabrizio Romano, gazetenin bu haberini yalanladı.

PSG ile olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Lionel Messi'nin PSG ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek. Fakat Fransız ekibi, 35 yaşındaki futbolcusunu kaybetmek istemiyor. Kulüp yönetimi sözleşme uzatmak için Messi'ye teklifte bulunuyor fakat yıldız futbolcu PSG ile sözleşme uzatıp uzatmama konusunda kararsız.

Şu an Dünya Kupası'nda

Lionel Messi, şu an Arjantin Milli Takımı ile birlikte 2022 FIFA Dünya Kupası'nın C grubunda mücadele ediyor. Turnuvada 2 maça çıkan Arjantinli yıldız, 2 gol atarken 1 tane de asist yaptı.

C Grubu'nda İlk İki Maç Sonucunda Oluşan Puan Durumu:

SIRA TAKIM PUAN
1 POLONYA 4
2 ARJANTİN 3
3 SUUDİ ARABİSTAN 3
4 MEKSİKA  1

C Grubu'nda Son Maçların Fikstürü:

  • Arjantin - Polonya, 30 Kasım Çarşamba, saat: 22.00
  • Suudi Arabistan - Meksika, 30 Kasım Çarşamba, saat: 22.00

Arjantin'in İlk İki Maçta Aldığı Sonuçlar:

  • Suudi Arabistan 2-1 Arjantin
  • Arjantin 2-0 Meksika

Grupta Alınan Diğer Sonuçlar: 

  • Meksika 0-0 Polonya
  • Polonya 2-0 Suudi Arabistan
İlgini Çekebilir
Messi Arjantin'in Dünya'sını kurtardı
Habere Git

Messi'nin bu sezonki performansı

Lionel Messi, bu sezon PSG ile 20 maça çıktı. 20 maçta 1807 dakika sahada kalan Arjantinli futbolcu bu 1807 dakikada 12 gol atarken 16 tane de asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 50 milyon Euro olan Messi'nin PSG ile 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler