İşte Trabzonspor'un transfer faturası

15.09.2023 - 16:52 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 16:57

Trabzonspor bu yaz döneminde Mendy, Orsic, Umut Güneş, Baniya, Onuachu, Teklic, Onuralp, Benkovic ve Mehmet Aydın'a bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığını açıkladı.

İşte Trabzonspor'un transfer faturası

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’de bu yaz transfer sezonu oldukça hareketli geçti. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kadrosunu yeni takviyelerle güçlendirdi. Bordo-Mavililer, Umut Güneş’i de KAP’a bildirerek 9. Harcamasını yaptı.

Toplam maliyet 15.2 milyon Euro

Trabzonspor, açıkladığı 16 transfer için toplam 15.2 milyon Euro harcadı. Bordo-Mavililer, 15.2 milyon Euro harcarken sadece 2.09 milyon Euro gelir elde etti. 

Trabzon’un bütçesi açık verdi

9 futbolcuya bonservis bedeli ve kiralama bedeli olarak toplam 15.2 milyon Euro ödeyen Trabzonspor, bonservis geliri olarak sadece Djaniny ve Doğucan Haspolat’tan toplam 1.61 milyon Euro’luk kazanç sağladı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan orta saha transferi! Resmen açıklandı
Habere Git

Son transfer Umut Güneş

Trabzonspor’un son takviyesi bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Umut Güneş transferi oldu. Trabzonspor, Güneş’in kulübü Alanyaspor’a 3 taksit halinde toplam 2.3 milyon Euro ödeme yapacak. Ayrıca Bordo-Mavililer, Güneş'in bir sonraki satışındaki kardan yüzde 20 pay verecek.

Kimler geldi?

Trabzonspor bu yaz transfer döneminde; Batista Mendy, Mislav Orsic, Umut Güneş, Rayyan Baniya, Paul Onuachu, Tonio Teklic, Onuralp Cevikkan, Filip Benkovic, Mehmet Aydin, Nicolas Pépé, Taxiarchis Fountas, Joaquín Fernández, Dimitrios Kourbelis, Göktan Gürpüz, Ognjen Bakic ve Berat Özdemir’i kadrosuna kattı.

Senin için hazırladığımız haberler