Galatasaray'ın İz Bırakan Futbolcuları Fenerbahçe Derbisinde Destek Verdi

08.01.2023 - 17:17 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 17:27

Son dakika | Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi eski Sarı-Kırmızılı futbolculardan destek mesajları geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın İz Bırakan Futbolcuları Fenerbahçe Derbisinde Destek Verdi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası dev derbiye sahne oluyor. Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesinde Sarı-Kırmızılılar'ın iz bırakan futbolcuları destek mesajlarında bulundu.

Lincoln: "Kendinize ve harika taraftarımızın gücüne inanın"

Cassio Lincoln, "Merhaba. İstanbul için derbi zamanı. Güçlü olun, kendinize ve harika taraftarımızın gücüne inanın. Kazanacağız!" ifadelerini kullandı.

Semih Kaya: "Elinizden geleni yapacağınızdan şüphem yok"

Semih Kaya, "Önemli bir gün. Tarihimiz için önemli bir gün. Sizlere zaten bir şey söylememi gerektirecek bir durum yok ortada. Ne yapmanız gerektiğini farkındasınız. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınızdan hiçbir şüphem yok" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe derbide kasasını dolduracak! Müthiş gelir...
Habere Git

"Güzel bir sonuç olacağını tahmin ediyorum"

Sözlerine devam eden Semih Kaya, "Sizleri çok seviyorum. Bütün enerjim, dualarım sizlerle. Başarılar diliyorum. Güzel bir sonuç olacağını tahmin ediyorum. Dualarım sizlerle. Görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın" dedi.

Elmander: "Üç puanla döneceğimizi düşünüyorum"

Johan Elmander: "Galatasaray taraftarına ve kulübe selamlar! Yarınki maç için bol şans! Her zaman olduğu gibi zorlu bir maç olacak ama kazanarak evimize üç puanla döneceğimizi düşünüyorum. Ayrıca bu sezonun geri kalanının da harika geçeceğine inanıyorum. Yarın için en iyi dileklerim sizinle, bol şans!" diye konuştu.

Melo: "Onların evinde kazandığım bu kupayla karşınızdayım"

Fenerbahçe'nin sahasında kazanılan kupa ile kamera karşısına geçen Felipe Melo, "Selam millet, öncelikle Fenerbahçe maçında, bu savaşta, sizin yanınızda olduğumu söyleyerek başlayayım. Ben burada bu kupayla karşınızdayım, onların evinde kazandığım bu kupayla" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
100. yılın ilk derbisi! Kadıköy'de tarih yazılacak
Habere Git

"Sahada her şeyimizi vermek zorundayız"

Konuşmasını sürdüren Melo, şunları söyledi: "Orayı bir şenlik yerine çevirmenin yolu da sahada her şeyimizi vermek. Her, her, her şeyi. Biz aslanlarız, biz Galatasarayız, bu yüzden sahada her şeyimizi vermek zorundayız. Ondan sonra galibiyet zaten doğal olarak gelecektir. Her birimiz hayatındaki son savaşmış gibi düşünüp, öyle savaşmalı. En büyük CimBom!"

Sneijder: "Hollanda'dan sizi destekliyor olacağım"

Wesley Sneijder, "Türkiye'nin büyük derbisi Fenerbahçe - Galatasaray var... Tüm Galatasaray taraftarlarına ve oyuncularına iyi şanslar diliyorum. Umarım evimize üç puanla döneceğiz. Hollanda'dan sizi destekliyor olacağım. Haydi CimBom" ifadelerini kullandı.

Mohamed: "Kalbim sizinle"

Mostafa Mohamed ise "Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'a başarılar diliyorum. Kalbim sizinle, kazanacağımıza inanıyorum. Haydi DimBom!" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler