Beşiktaş ile Anlaşan Jean Onana, İstanbul'a Geldi

20.07.2023 - 21:02 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 23:13

Ligue 1 ekibi Lens'te forma giyen Jean Onana, Beşiktaş ile transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Detaylar.

Beşiktaş ile Anlaşan Jean Onana, İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Jean Onana transferini resmen açıklamaya çok yakın.

Onana İstanbul'da!

Beşiktaş, Jean Onana'nın bu akşam Türkiye'de olacağını duyurmuştu. Kamerunlu futbolcu, Siyah-Beyazlılar ile transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için İstanbul'a geldi.

Onana'nın kariyeri

Jean Onana, ülkesi Kamerun'da futbola başladı. 2020'de Lille'e transfer olan önlibero, Belçika ekibi Mouscron'daki kiralık döneminin ardından Bordeaux'nun yolunu tuttu. Lens, Eylül 2022'de 4 milyon Euro karşılığında oyuncuyu kadrosuna kattı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan golcü hamlesi! Oyuncu tamam, bonservis pazarlığı sürüyor
Habere Git

Onana'nın performansı

23 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 26 resmi müsabakada görev aldı. Skor katkısı üretemeyen Onana, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Dün akşam Lyanco geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ısrarla istediği isimler bir bir kadroya katılmaya başladı. Takviyelerin gecikmesi nedeniyle taraftarın tepkisini çeken Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz gün Lyanco'yu İstanbul'a getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler