Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un, Ozan Tufan kararı belli oldu

07.06.2022 - 09:17 | Son Güncellenme: 07.06.2022 - 12:40

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un, imza töreninde kadro dışı olan Mesut Özil ile ilgili kararını açıkladıktan sonra Ozan Tufan hakkındaki görüşü de belli oldu.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un, Ozan Tufan kararı belli oldu

Yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Jorge Jesus takımda kalacak ve gidecek oyuncuları belirlemeye başladı.

Jesus, Mesut Özil'i affetmedi

Jorge Jesus bu doğrultuda ilk olarak, geçtiğimiz sezon teknik direktör İsmail Kartal ile yaşadıkları tartışma sonrasında kadro dışı bırakılan futbolculardan Mesut Özil hakkındaki kararını açıklamıştı. Portekizli teknik adam yıldız futbolcu için yönetimin aldığı kadro dışı kararını aynen sürdüreceğini söylemişti.  

Ozan Tufan kararını da verdi

Tecrübeli teknik adam, geçen sezonun başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'a giden ancak devre arasında yeniden Fenerbahçe'ye döndükten sonra İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılan milli futbolcu Ozan Tufan ile ilgili son kararını verdi. 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan sonra Belözoğlu da F.Bahçeli yıldızın peşine düştü
Habere Git

Ozan'ı kadroda düşünmüyor

Skorer'de yer alan habere göre, özellikle dikine futbol oynanmasını isteyen Jesus, mevcut kadroda yer alan Brezilyalı Luiz Gustavo, sözleşmesi biten Arjanti Jose Sosa ve kadro dışı olan Ozan Tufan'ı yeni sezonda kadroda düşünmüyor.

Listede 3 isim var

Jesus'un verdiği listede hem 6 numara bir orta saha hem de 8 numara oynayabilen bir isim yer alıyor. William Carvalho, Willian Arao, Al Musrati gibi isimler listede duruyor. 

Talipleri çok

Öte yandan Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Ozan Tufan'ın talipleri çok. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgilendiği ileri sürülen milli futbolcuya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City ile teknik direktörlüğünü Emre Belözoğlu'nun yaptığı Başakşehir'ni kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. 

Ozan Tufan'ın performansı

Sezonun ilk yarısını Premier Lig ekibi Watford'da kiralık olarak geçiren Ozan Tufan devre arasında Fenerbahçe'ye dönmüştü. Bu sezon Watford formasıyla 9 karşılaşmada forma giyen tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile ise 9 maçta sahaya çıktı. Ozan bu maçlarda gol ve asist yapma başarısı gösteremedi.

Senin için hazırladığımız haberler