Karagümrüklü Andrea Bertolacci, Galatasaray derken, Kayserispor'a transfer oldu

29.12.2021 - 16:16 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 13:32

Süper Lig'de son dakika transfer haberi: Kayserispor, Karagümrük ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Andrea Bertolacci'yi, 1 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında kadrosuna kattı. Detaylar haberimizde...

Karagümrüklü Andrea Bertolacci, Galatasaray derken, Kayserispor'a transfer oldu

AJANSSPOR HABER - ÖZEL

Süper Lig'de ilk yarıyı topladığı 24 puanla 13. sırada tamamlayan Yukatel Kayserispor, Galatasaray'ın da gündeminde olan Andrea Bertolacci için kulübü Vavacars Fatih Karagümrük ile anlaştı.

İlgini Çekebilir
Hikmet Karaman Kayserispor yönetimine resti çekti!
Habere Git

Son iki sezondur Fatih Karagümrük forması giyen tecrübeli İtalyan orta saha ligin ikinci yarısından itibaren Kayserispor forması giyecek.

1 milyon Euro bonservis

Kayserispor, Andrea Bertolacci için Fatih Karagümrük'e 1 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Kayseri temsilcisi, Bertolacci ile de 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

15 maçta 8 gole katkı sağladı

Bertolacci bu sezon geride kalan 19 hafta sonunda 15 maçta forma giydi ve 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Öte yandan; Andrea Bertolacci'yi Galatasaray ve Başakşehir de gündemine almıştı.

Transfer yasağına takılmıştı

Geçmiş dönemlerden kalan borç nedeniyle Kayserispor'a transfer yasağı gelmişti. Bu nedenle Bertolacci'nin transferi, yasağa takıldı.

Daha önceki röportajında, Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, getirilen transfer yasağını, "Uğraştığımız çok şey var. Transfer yasağı da bunlardan biri. Bakacağız arkadaşlar, biz bunun derdindeyiz. Yasak geçmiş dönemlerden geldi. Seyirci müsterih olsun. Bu takım başarılı olacak. Biz sadece seyirciden pozitif olmalarını istiyoruz. Seyirci sadece sabırlı olsun. Şimdi seyredeceğiniz bir Kayserisporunuz olmayacaktı. Bundan sonra her şey daha iyi olacak. Daha iyi olması için çaba sarf ediyoruz. Taraftarlarımız da  lütfen takımımıza destek olmaya çalışsın. Takımın durumu ve transfer yasağı hakkında daha sonra açıklama yaparız. Bu takım başarılı olacak, emin olun" diyerek açıklamıştı.

Kayserispor yönetiminin, yasağa neden olan borçları ödeyerek, engeli aşması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler