Kayserispor'dan Beşiktaş'ın Onur Bulut Transferi Hakkında Açıklama

19.02.2023 - 19:11 | Son Güncellenme: 19.02.2023 - 21:54

Beşiktaş, Onur Bulut ile sözleşme imzaladı. Kayserispor Basın Sözcüsü, oyuncunun çıkış maddesi olmadığını belirterek transfer hakkında açıklama yaptı.

Kayserispor'dan Beşiktaş'ın Onur Bulut Transferi Hakkında Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolası ile mücadele eden Beşiktaş, ara transfer döneminde Kayserispor'un sağ beki Onur Bulut'u kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar'ın bu transferine Kayserispor cephesinden itiraz geldi.

Kayserispor: Onur Bulut'un çıkış maddesi yok

Kayserispor, transferin haksız olduğunu belirterek, oyuncunun yenilenen sözleşmesinde çıkış maddesinin bulunmadığına dikkat çekti. TFF'nin tescil ettiği 3 yıllığına uzatılan sözleşmeyi öne süren Kayserispor, konunun hukuki zemine taşınacağını açıkladı.

Kayserispor Basın Sözcüsü'nden açıklama

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Yaptığı duyuruda sert bir çıkış yapan Samet Koç, Beşiktaş'ın bilgileri dezenformasyona uğrattığını söyleyerek, "Şimdi sorulara cevap bulalım" dedi.

İlgini Çekebilir
Takım alınca ilk transferi Fenerbahçe'deki oğlu oldu!
Habere Git

Koç Beşiktaş'ı dezenformasyon yapmakla suçladı

Koç, "Sevgili Kayserispor taraftarları; basından takip ettiğimiz üzere kulübümüzün adı sürekli gündemi meşgul ediyor. Onur transferi konusunda rakibimiz olan kulüp maalesef bilgileri dezenformasyona uğratarak haklı çıkacağını zannediyor. Şimdi sorulara cevap bulalım!" dedi.

"Beşiktaş 1.25 milyon Euro teklif etti, 3.5 milyon Euro istedik"

Koç, "Futbolcu ile olan ve bitimine 6 ay kalan sözleşmeyi dönem içi olarak 3 yıl uzattık. Bu sözleşme TFF'ye tescil edildi. Ardından Beşiktaş'tan 1.25 milyon Euro yazılı teklif aldık. Biz de 3.5 milyon Euro + KDV karşı teklife yazılı olarak cevap verdik" dedi.

"Beşiktaş 1 milyon gönderdi, iade ettik. Akşam imza attılar"

Siyah beyazlıların 1 milyon Euro gönderdiğini savunan Koç, "Beşiktaş Kulübü açıklaması olmayan bir havale gönderdi. Biz de sebebe dayanmayan bu ödemeyi Beşiktaş'a iade ettik. Aynı akşam sosyal medyada futbolcunun Beşiktaş'a imza attığı açıklandı" diye yazdı.

İlgini Çekebilir
Resmen açıklandı! Paşa'ya Gaziantep'ten üçüncü transfer
Habere Git

"Futbolcunun çıkış hakkının olmadığını bildirdik"

Samet Koç, "Ertesi gün dekonta açıklama yazılarak para bize tekrar gönderildi. Beşiktaş'a ihtarname çekerek 3.5 milyon Euro + KDV istediğimizi yeniledik. TFF'nin tescil ettiği sözleşmede futbolcunun çıkış hakkının olmadığını bildirdik. Kulübümüz ile Onur Bulut arasında çıkış hakkı konusunda düzenleme ihtiva eden bir protokol de bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'a gereken cevabı vereceğiz"

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, ülkede normalleşmeyi beklediklerinin altını çizerek, "Konu artık hukuki zeminde tartışılmaktadır. Deprem şu an birinci önceliğimiz. Hayat normalleşmeye başladığı anda Beşiktaş'a gereken cevabı vereceğimizden şüpheniz olmasın" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler