Kerem Demirbay'ın Galatasaray'a Maliyeti Ne Kadar? Bonservis Ve Maaş...

02.08.2023 - 09:19 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 09:27

Galatasaray'ın Bayer Leverkusen'den kadrosuna katmak için anlaşma sağladığı ve imza için İstanbul'a getirdiği Kerem Demirbay'ın bonservisi ve maaşı belli oldu. Detaylar...

Kerem Demirbay'ın Galatasaray'a Maliyeti Ne Kadar? Bonservis Ve Maaş...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray, Bayer Leverkusen'den Kerem Demirbay'ı renklerine bağladı. Tecrübeli oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geldi. Cim Bom'un yeni transferi Kerem Demirbay'ın ise maliyeti belli oldu. İşte detaylar...

Kerem Demirbay'ın bonservisi belli oldu

Milliyet'te yer alan habere göre, Galatasaray yapılan anlaşma gereği Bayer Leverkusen'e 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

Sonraki satıştan pay var

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre, Sarı-kırmızılılar ile Bundesliga temsilcisi arasındaki anlaşmada bonus maddesi yer almadı. Kerem Demirbay'ın bir sonraki satışından Bayer Leverkusen'e yüzde 5 pay verileceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Galatasaray'a 1 numara savaşı!
Habere Git

Galatasaray'ın dün akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Kerem Demirbay sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzayı atacak. Cim Bom, başarılı oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Almanya adına oynadı

30 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Almanya Milli Takımı'nda 2 maça çıkan Kerem Demirbay, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Türk asıllı Alman orta saha kariyerine Schalke 04 altyapısında başladı. Kerem Demirbay ardından Borussia Dortmund altyapısı, Wattenscheid altyapısı, Hamburg, Kaiserlautern, Fortuna Düsseldorf ve Hoffenheim formaları giydi.

İlgini Çekebilir
Konyaspor, Galatasaraylı yıldızı kaptı! Çifte imza...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler