Mesut Özil Fenerbahçe'yi takipten çıkardı

20.06.2022 - 09:01 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 09:23

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılan ve Jorge Jesus'un da takıma dönmesine yanaşmadığı Mesut Özil'den flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Mesut Özil Fenerbahçe'yi takipten çıkardı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon Kadıköy'de 2-1 kazanılan Konyaspor maçının ardından Ozan Tufan ile birlikte teknik direktör İsmail Kartal ile tartışma yaşayan Mesut Özil kadro dışı bırakılmıştı. 

Jorge Jesus'tan da af çıkmadı

Yönetimden bir türlü af kararı çıkmayan ve aynı zamanda takımla birlikte antrenman yapmasına da izin verilmeyen tecrübeli yıldız için yeni teknik direktör Jorge Jesus yeni bir umut olmuştu. Portekizli teknik direktörün kendi hakkında af kararı vermesini bekleyen Mesut Özil, ünlü hocanın daha imza töreninde kendis hakkında yönetimin kadro dışı kararını sürdüreceğini açıklamasıya şok oldu.

Takım ilk antrenmanına çıktı, Mesut Almanya'ya gitti

Fenerbahçe yeni sezonu geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus yönetiminde açarken, kamp kadrosuna alınmayan Mesut Özil takım ilk antrenmanını yaparken Almanya'ya gitti. 33 yaşındaki oyuncunun Almanya'ya kız kardeşinin düğünü için gittiği ortaya çıkarken, Özil'in oyun havası eşliğinde oynadığı görüntüler sosyal medyada yer aldı. 

İlgini Çekebilir
Nweakaeme'nin menajeri duyurdu! Fenerbahçe...
Habere Git

Fenerbahçe'yi takibi bıraktı

Öte yandan tecrübeli yıldızdan flaş bir hareket geldi. Özil, Instagram ve Twitter üzerinden Fenerbahçe'nin resmi hesaplarını takip etmeyi bıraktı. Takım arkadaşlarını takip etmeyi südürüren Mesut'un, takipten çıkmadığı diğer hesaplar arasında Fenerbahçe Beko ve Fenerium gibi kulübün bazı resmi sayfaları bulunuyor.

Futbolu bırakabilir

Geleceği konusunda ne yapacağı merak konusu olan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, oyuncusunun Fenerbahçe'de forma şansı bulamazsa futbolu bırakabileceğini belirterek  "Ben şu aşamada Mesut Özil'in Fenerbahçe'den başka bir takımda oynayacağını düşünmüyorum. Eğer yollar ayrılmak zorunda kalırsa futbolu bırakacağını düşünüyorum. Başka kulüpte oynamaz." ifadelerini kullandı. 

E-Spor oyuncusu olacak

Söğüt ayrıca, "Mesut Özil futbol kariyerini bitirdiğinde muhtemelen e-spor oyuncusu olacak. Fortnite'ta çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim." dedi. 

Mesut Özil'in Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Mesut Özil, sarı lacivertli formayla 36 maça çıktı ve 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler