Ali Koç'tan Jorge Jesus'a şoke edici ifade: "Elin Portekizlisi"

05.11.2022 - 16:31 | Son Güncellenme: 05.11.2022 - 18:04

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Jorge Jesus için "Elin Portekizli hocası" ifadesini kullanması gündemi salladı.

Ali Koç'tan Jorge Jesus'a şoke edici ifade: "Elin Portekizlisi"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünya yıldızı Mesut Özil'in transferinde kullandı ifade uzun zaman futbol kamuoyunda konuşulmuştu. Koç, Özil için "Evin oğlu" diyerek, gurbetçi futbolcu bağrına basmıştı. Koç bu ifadeyle, milli takım tercihini Almanya'dan yana kullandığı için bazı kesimlerin eleştirdiği Mesut Özil'i böylece "O iyi yurtsever ve Fenerbahçeli" olarak konumlandırdı.

"Elin Portekizlisi"

Ali Koç, kulübün bugün yapılan yüksek divan kurulunda teknik direktörü Jorge Jesus için ise şaşkınlık yaratan bir ifade kullandı. Koç, Jesus için "Elin Portekizlisi" dedi. Bu ifade kısa sürede sosyal medyada konuşuldu ve trend topic (TT) listesine girdi. 

Sosyal medyada büyük tartışmalar yarattı

Koç, taraftarların kaleci Altay Bayındır'a tepki göstermesine değinerek, "Altay Bayındır konusunu son kez açıyorum. Arkadaşlar uyanık olun, statta otokontrol sağlayın. Elin Portekizli hocasının bunu bize söylemesine gerek kalmadan yapın" dedi. Koç'un bu tabiri sosyal medyada büyük tartışmalar yarattı. Kimileri bu ifadeyi yanlış bulup yadırgarken, kimileriyse arkasında kötü bir niyet aramanın yanlış olduğunu kaydetti.

 

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile Fenerbahçe, mail yoluyla atıştı!
Habere Git

Futbol kamuoyu yadırgadı

Fenerbahçe'yi hem UEA Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de zirveye taşıyan Jorge Jesus, sarı lacivertli kulüpte göreve gelir gelmez ilk iş olarak tesislerde kulübe olan aidetiyeti artırıcı düzenlemeler yapmak oldu. Jesus, davranışlarıyla takımını olduğu kadar Fenerbahçe camiasını da yönlendirmeyi başardı. Koç'un onun için kullandığı "Elin Portekizlisi" ifadesi, araya mesafe koyan bir yaklaşım olarak algılandığı için futbol kamuoyunca da yadırgandı.
 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler