Konyaspor ve Başakşehir'in Avrupa'daki Rakipleri Belli Oldu

15.06.2022 - 13:53 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 15:47

Gelecek sezon ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil edecek olan Konyaspor ve Medipol Başakşehir'in rakipleri çekilen kura sonrası belli oldu.

Konyaspor ve Başakşehir'in Avrupa'daki Rakipleri Belli Oldu

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2022-23 sezonu 2. ön eleme turu kura çekimi bugün yapıldı.

Rakipler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncüsü İttifak Holding Konyaspor ve 4'üncüsü Medipol Başakşehir'in rakipleri saat 14.00'te çekilen kura sonrası belli oldu.

Maçlar ne zaman?

Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunun ilk karşılaşmaları 21, rövanşları ise 28 Temmuz'da yapılacak.

Başakşehir'in rakibi Maccabi Netanya oldu

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda İsrail'den Maccabi Netanya ile eşleşti. İstanbul temsilcisi ilk maçı kendi sahasında oynayacak.

Konyaspor, Bate Borisov ile eşleşti

İttifak Holding Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Belarus'tan BATE Borisov ile eşleşti. Yeşil-beyazlı takım ilk maçı deplasmanda oynayacak.

Belarus'un iç sahası yasaklandı

Belarus'un Rusya'yı resmi olarak desteklemesine bağlı olarak UEFA güvenlik nedeniyle Belarus takımlarının iç sahada maç yapmasını yasakladı. Bununla birlikte Belarus takımları maçlarını başka ülkede ve seyircisiz oynamak zorunda.

Konyaspor deplasman için Sırbistan'a gidebilir

UEFA Uluslar Ligi'nde yer alan Belarus Milli Takımı da iç saha maçlarını Sırbistan'da seyircisiz olarak oynadı. Konyaspor da deplasmanda çıkacağı ilk maçı muhtemelen Sırbistan'da seyircisiz olarak oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler