Lincoln Henrique ve Miguel Crespo Fenerbahçe'ye dönmeyecek!

01.03.2024 - 09:44 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 09:59

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kiralık olarak gönderdiği Miguel Crespo ile Lincoln Henrique'nin Sarı-Lacivertliler'e geri dönmeyeceği belirtildi.

Lincoln Henrique ve Miguel Crespo Fenerbahçe'ye dönmeyecek!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe, ara transfer döneminde çalışmalarına hız katmış ve kadrosunda bulunan yabancı sayısını azaltmak zorunda kalmıştı.

Sarı-Lacivertliler yabancı sayısı problemini uzun süreli sakatlığını atlatan Lincoln Henrique ve orta sahada beklenen performansı veremeyen Miguel Crespo'yu kiralık göndererek aştı.

Lincoln ve Crespo geri dönmeyecek

Sabah'ta yer alan haberde La Liga temsilcisi Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo ile Brezilya Ligi'nden RB Bragantino'ya kiralık gönderilen Lincoln Henrique Fenerbahçe'ye geri dönmeyecek

İlgini Çekebilir
Miguel Crespo Fenerbahçe'ye dönecek mi? Rayo Vallecano kararını verdi
Habere Git

İki kulüp de satın alma opsiyonlarını kullanacak

Sabah'a göre Crespo ve Lincoln'ün kiralık forma giydiği iki kulüp de oyuncuların satın alma opsiyonlarını devreye sokarak bonservislerini alma kararı aldı. Rayo Vallecano 4 milyon Euro, RB Bragantino ise 6 milyon Euro ödemeye yapacak.

Lincoln'den 1 maçta 1 gol, 1 asist

Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından tedavi gören ve uzun süre sahalardan uzak kalan Lincoln Henrique, bu sezon Sarı-Lacivertli formayı sadece 1 kez giyebildi. Çıktığı Türkiye Kupası maçında Adanaspor karşısında 1 gol, 1 asist yapan Brezilyalı, 6-0 kazanılan mücadelede performansıyla dikkat çekti. 

Lincoln'ün RB Bragantino performansı

RB Bragantino'da kiralık olarak forma giyen Lincoln Henrique, yeni takımıyla 6 mücadelede görev aldı. 25 yaşındaki on numara henüz gol sevinci yaşayamazken, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Edin Dzeko'dan Montella'ya flaş öneri: "Pişman olmazsın"
Habere Git

Crespo'nun Fenerbahçe ve Rayo Vallecano performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 18 karşılaşmada süre bulan Miguel Crespo, 1 asist kaydetti. Ara transfer döneminde Rayo Vallecano'ya kiralanan 27 yaşındaki Portekizli, İspanyol kulüpte gol ya da asist üretemezken, 2 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler