Real Madridli Marcelo, Fenerbahçe'ye Transfer Olacak mı? İşte Cebabı

01.06.2022 - 17:27 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 19:24

Real Madrid'ten ayrılan Marcelo, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Ünlü futbolcuyla çalışan Marco Kırdemir konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar.

Real Madridli Marcelo, Fenerbahçe'ye Transfer Olacak mı? İşte Cebabı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Trabzonspor'un arkasında 2. sırada bitiren Fenerbahçe, gelecek sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. Göreve gelmesi ile büyük bir çıkış yaşatan İsmail Kartal ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler'in, ünlü teknik direktör Jorge Jesus'u açıklaması an meselesiyken, transfer konusunda da çalışmalar hız kazandı.

Marcelo Türkiye'ye sıcak bakıyor

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluğunu kazanan İspanyol devi Real Madrid'in tecrübeli futbolcularından Marcelo, Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi. İspanya'da yaşayan ve pek çok ünlü futbolcuyla çalışan Marco Kırdemir, Real Madrid ile yolları ayrılan Marcelo'nun Türkiye'ye sıcak baktığını söyledi.

"Katar ve İspanya'dan teklifler var"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Marco Kırdemir, "Marcelo, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e bir sene daha kalmak istediğini belirtti, belki kalma ihtimali olabilir; ama olmazsa Arap yarımadasından, Katar'dan teklifler var. İspanya'dan da birkaç kulüp istiyor." ifadelerini kullandı.

"Marcelo, Türkiye'den teklif gelirse değerlendirecek"

Marcelo ile konuştuğunu ve oyuncunun Türkiye'den gelecek teklifi değerlendireceğini belirten Kırdemir, "Madrid'te kalmak istiyor. Atletico Madrid olmaz; fakat Rayo Vallecano ya da Getafe olabilir. Marcelo, Roberto Carlos ve ben geçen gün konuştuk. Marcelo, Türkiye'den bir teklif gelirse, bunu değerlendireceğini söyledi." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Jorge Jesus paylaşımı! Stadı gezdi...
Habere Git

"İstediği rakam yılda 6 milyon Euro"

Marcelo'nun istediği maaşı açıklayan Marco Kırdemir, ayrıca Fenerbahçe'ye önemli yıldızlar da önerdiğini söyledi. Kırdemir, "İstediği rakam yılda 6 milyon Euro. Türkiye'den bu rakamı kim ödeyebilir. Fenerbahçe'den Marcelo için bir teklif gelmedi. Ben Fenerbahçe'ye önemli yıldızlar önerdim" dedi.

"Luis Saurez'e istediği para verilirse Türkiye'ye gelebilir"

Adı Fenerbahçe ile anılan bir diğer yıldız Luis Suarez hakkında da konuşan Kırdemir, "Luis Suarez, henüz Aston Villa'nın teklifini kabul etmedi. Kendisine ABD'den de teklif geldi; ama kabul etmedi. Suarez'in de Türkiye'ye gelme ihtimali var; ama oyuncuya istenilen parayı vermek gerekir. 3.5 milyon Euro net maaş, bonuslarla 4 milyon Euro. Suudi Arabistan'dan da teklif geldi; fakat henüz kararını vermedi" açıklamasını yaptı.

Isco, Roma'ya

Real Madrid ile yolları ayrılan başka bir yıldız isim Isco için ise Kırdemir, "Isco'nun babasıyla dün görüştüm. Isco'ya Roma teklif vermiş. Sevilla ve Real Betis de istiyor. Jose Mourinho onu istiyor. Roma kulübü de teklifini yapmış. Mourinho faktörü çok önemli, Isco Roma'yı tercih edebilir" dedi.

Ertuğrul Sağlam Katar'a gidiyor

Marco Kırdemir, "Ertuğrul Sağlam'a Katar'dan çok sayıda teklif var. Dün görüştüm Um Salal'ın asbaşkanı Mohamed Salem ile görüştüm. Resm'i teklifini verdi. Ekonomik konularda anlaştık. Ertuğul Sağlam, Katar'a gidebilir" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler