Levent Tüzemen Masaya Bacağını Koyup, Paçayı Sıvadı

21.03.2023 - 08:23 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 08:54

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, dün akşam yayınlanan programda Galatasaray'ın, Leo Dubois'nın bacağının fotoğrafını devre arasında paylaşması gerektiğini söyledi.

Levent Tüzemen Masaya Bacağını Koyup, Paçayı Sıvadı

AJANSSPOR-HABER

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, dün akşam yayınlanan Artı Futbol programında ayağını masanın üzerine çıkarıp, teknik direktör Okan Buruk'un Konyaspor maçından sonra Leo Dubois'nı ayağını basın toplantısında göstermesi gerektiğini söyledi. Tüzemen, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta'ya da eleştirilerde bulundu.

Tüzemen açıklamalarına şu ifadeleri kullandı:

"Maçtan sonra da çıkmış; kırmızı kartımız olmadı, penaltımız olmadı, bilmem ne olmadı demiş Okan Buruk... Allah'ını seversen ya. Maçtan sonra kalkıyorsun, geliyorsun basın toplantısına Dubois'ı da getiriyorsun.

"Fenerbahçe'nin devre arasında yaptığı gibi bu ayağını göstersene"

Dubois'ın ayağını da (Masaya) böyle koyuyorsun abi, çekiyorsun eşofmanını, "bak diyorsun, bu tekmeye kırmızı kart verilmedi" diyorsun. Sen bunu üstlensene. Fenerbahçe'nin devre arasında yaptığı gibi bu ayağını göstersene bütün Türkiye görsün. 

İlgini Çekebilir
Orta: "Galatasaray'a manipülasyonum söz konusu olamaz"
Habere Git

"İkinci penaltıyı vermedi hakem"

Fenerbahçe mükemmel iş yaptı. O penaltıyı vermedi zaten. İkinci penaltıyı vermedi hakem, korner verdi. VAR devreye girdi.

"Zorbay Küçük'ün nasıl hakem olduğunu ben biliyorum"

Konya'da dördüncü hakem görüyor, yardımcı hakem görüyor, orta hakem görüyor, Zorbay Küçük'ün nasıl hakem olduğunu da ben biliyorum, nasıl bir pazarlıklar sonucu olduğunu. Nasıl hakem olduğunu ben biliyorum.

"Bedel ödetmeyecek Zorbay Küçük büyük kulüplere"

Bedel ödetmeyecek Zorbay Küçük büyük kulüplere. Dubois'in pozisyonunu devre arası versen, sosyal medyadan yapsan, altına yapsan, bunu Riva'da görecek, MHK'da görecek, Lale Orta'da görecek.

İlgini Çekebilir
VAR kayıtları elimizde!
Habere Git

"Neden resimleri istiyorsun içeriden?"

Bunun için girsene devreye o zaman, neden resimleri istiyorsun içeriden, VAR'dan resim aldıtıyorsun yayıncı kuruluşa ve veriyorsun 2 tane adama, 'yok bunlar palavradır' diyorsun. O herifler yalan söylüyorlar öyle mi? 

"Bizim sorularımızı alacaksın, niye kaçıyorsun?"

Çıkacaksın saat 22.00'de konuşacaksın. Tabii bulmuşsun TRT'yi çıkıp konuşacaksın, bütün medya var burada kardeşim. En hassas konuda hakemlik yapacaksan basın toplantısı yapacaksın, bizim sorularımızı alacaksın, niye kaçıyorsun?"

İlgini Çekebilir
Bülent Uygun milletvekilliği için aday oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler