Mehmet Demirkol: "Galatasaray bana cevap verdi"

22.01.2024 - 08:19 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 08:29

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında geçen haftalarda iddia ettiği Galatasaray'daki ödeme krizi hakkında yorumlarda bulundu. Detaylar.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray bana cevap verdi"

AJANSSPOR-HABER

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, geçen hafta Socrates Youtube kanalındaki "Oyna Devam" programında bahsettiği Galatasaray'daki ödeme krizi iddiası hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Kavga çıkartalım Galatasaray'ı baskı altına alalım diyor"

Ünlü isim konu hakkında, "Koskoca Kayserispor icradan satılık. Bu iş nasıl düzeltilir diye konuşuyoruz. Evet Galatasaray'da var konu içinde. Bir yeri alıyorlar videodan, o servis eden arkadaş maddi kazanç için edit yapıyor veya başka biride buradan kavga çıkartalım Galatasaray'ı baskı altına alalım diyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kavga ettirmek bir business, buradan para kazananlar var" yorumunu yaptı.

"Ben nasıl Galatasaray'ı karıştırayım ki?"

Mehmet Demirkol, söylediklerinin içi boş olmadığını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti: "Ben söylediklerimi bir yerden atmıyorum. Kaynak kim? Kaynak, Galatasaray'ın içi... Daha birçok şey de konuşuluyor da ben frenleyerek anlatmaya çalışıyorum. Anlatılmak istenen konu şu, memleketin sorunu. Ben nasıl Galatasaray'ı karıştırayım ki? Benim söylemlerimin Galatasaray'ın karışması nasıl olacak?"

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: "Fred'in sakatlığı Fenerbahçe'yi etkiler"
Habere Git

"Galatasaray bana cevap verdi..."

Yaptığı açıkalamalar sonrasında Galatasaray'dan yetkili birinin kendisine ulaştığını açıklayan ünlü yorumcu, "Burada finansal bir acayiplik var sadece Galatasaray'da değil. Daha sonra Galatasaray bana cevap verdi. 'Okan hocanın maaşını almadığı doğru değil. Her seferinde maaşını alıyor. Oyuncularımızın maaşı da ödeniyor bunların hiçbiri doğru değil ve biz bu sene kardayız. Geçmiş sene zarardaydık, bu sene zararımızı kapatıyoruz' dediler bana" dedi.

"Böyle bir söz aldım"

Galatasaray tarafından, bu hafta içi kendisinin detaylı bir şekilde bilgilendireleceği sözünü aldığını duyuran gazeteci Mehmet Demirkol, "Bu işin ekonomisini düzgün yapmadan, bu işi düzeltemeyiz. Bir kişi benim bir videomu çıkarsa Galatasaray veya Fenerbahçe düşmanı edilebilirim. Bu konuyla ilgili bu hafta daha çok bilgilendirileceğimi umuyorum. Böyle bir söz aldım" şeklinde konuştu.

"Saçma sapan şeyler için kavga etmeyin" 

Galatasaray'daki ödeme krizi iddiası hakkında bazı kişilerin bilerek gündeme getirdiğini ifade eden 53 yaşındaki yorumcu, "Cumartesi hiçbir şey yok ortada, oradan o servis ediliyor ve yangın çıkarılıyor. Bu bir iş, bundan para kazanıyor insanlar. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarını kavga ettirip, bu işten para kazanıyorlar buna gelmeyin ya. Ben sağduyulu yorumlar yapmaya çalışıyorum, seyretmeme özgürlüğü var. Saçma sapan şeyler için kavga etmeyin. Hayat grilerle doludur" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Galatasaray tarihinin en iyi dönemini yaşıyoruz"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler