Cristiano Ronaldo İle Jorge Mendes Ayrılığının Nedeni Ortaya Çıktı

24.01.2023 - 23:54 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 00:03

Ünlü menajer Jorge Mendes, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile neden ayrıldıkları ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. İşte Mendes'in yaptığı açıklamalar.

Cristiano Ronaldo İle Jorge Mendes Ayrılığının Nedeni Ortaya Çıktı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'a transfer olan ve geçtiğimiz günlerde Al İttifak karşısında ilk lig maçına çıkan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun, menajeri Jorge Mendes ile neden ayrıldığı ortaya çıktı.

Mendes, Ronaldo ile ilgili ayrılığını anlattı

İspanyol basın yayın organı Sport'a konuşan Mendes, "Cristiano Ronaldo, bana ya Chelsea'yi ya da Bayern Münih'i ayarlarsın ya da ayrılırız dedi. Biz de ayrıldık" şeklinde konuştu.

Bayern Münih, Ronaldo'yu istemedi

Bilindiği üzere Ronaldo, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'dan ayrıldıktan sonra ismi Chelsea ve Bayern Münih ile anılmış ancak Alman devi Portekizli yıldızın oyun sistemlerine uymadığı gerekçesiyle bu transfere karşı çıkmıştı.

İlgini Çekebilir
Koç'un TV çağrısına Özbek'ten cevap!
Habere Git

Oliver Kahn: "Fikrimiz ve felsefemiz açıkça belli"

O dönem Bayern Münih'in yönteminden Oliver Kahn, Sky Sport"a verdiği röportajda Ronaldo'nun planlarının içerisinde olmadığını açıklamıştı. Kahn, "Bu konuyu daha önceden konuştuk. Bizim kadromuzun nasıl kurulacağını dair fikrimiz ve felsefemiz açıkça belli" ifadelerini kullandı. 

Tuchel de Ronaldo'yu istemedi

O dönem İngiliz ekibi teknik direktörü Thomas Tuchel de, Cristiano Ronaldo transferine karşı çıktığı için bu iki takıma imza atamamıştı.

Ronaldo yıllık 200 milyon Euro kazanacak

Öte yandan Ronaldo Chelsea ve Bayern Münih'le anlaşamayınca menajer Jorge Mendes ile yollarını ayırdı ve daha sonra Suudi ekibi Al Nassr'a transfer oldu. Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan 37 yaşındaki oyuncu yıllık 200 milyon Euro kazanacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sol bek transferi tamam!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler