Kayserispor'dan Ayrılan Bernard Mensah, Al-Tai'ye Transfer Oldu! İşte Sözleşmesi...

14.06.2023 - 13:33 | Son Güncellenme: 14.06.2023 - 13:46

Kayserispor'dan ayrılarak Suudi Arabistan'a giden Bernard Mensah, Al-Tai ile anlaşma sağladı. Mensah'ın sözleşme detayları belli oldu. İşte detaylar...

Kayserispor'dan Ayrılan Bernard Mensah, Al-Tai'ye Transfer Oldu! İşte Sözleşmesi...

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'e Kasımpaşa forması ile adım atan ve Beşiktaş döneminin ardından Kayserispor'a imza atan Bernard Mensah, ülkeye veda etti. Ganalı futbolcu Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu.

Al-Tai ile 2+1 yıllık anlaşma

Bernard Mensah, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Tai ile anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmanın 2+1 yıllık olduğu kaydedildi.

Sağlık kontolü için Riyad'a gidecek

Al-Tai ile anlaşma sağlayan Bernard Mensah'ın Suudi Arabistan'a gitmeye hazırlandığı öğrenildi. 28 yaşındaki on numara Salı günü sağlık kontrolü için Riyad'ta olacak.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'a veda etti! İşte Mensah’ın tercihi
Habere Git

Benzema'nın 3 günlüğü, Mesah'ın 1 yıllığı!

Bernard Mensah'ın Suudi Arabistan'da kazanacağı ücret de belli oldu. Ganalı futbolcu yıllık 1.7 milyon Euro alacak. Geçtiğimiz günlerde Al İttihad'a imza atan Karim Benzema'nın kazanacağı yıllık 200 milyon Euro düşünüldüğünde, yıldız golcünün 3 günlük kazancının, Mensah'ın 1 yıllık kazancına eşit olacağı dikkat çekti.

Türkiye'ye Atletico'dan geldi

Portekiz'in Vitoria takımında yetişen Bernard Mensah, 2015 yazında İspanya'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid'e transfer oldu. Atletico döneminde Getafe, Vitoria ve Kasımpaşa'ya kiralanan Mensah, Kayserispor'daki kiralık döneminin ardından 2.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanıldı.

Mensah'ın Beşiktaş performansı

Beşiktaş’ın Kayserispor’dan 450 bin Euro bedelle kiraladığı ve 1.4 milyon Euro maaş verdiği Mensah, şampiyon olunan sezonda 14 kez ilk 11 çıkmış, 4 gol ve 1 asistlik performans göstermişti.

İlgini Çekebilir
İtalyanlar'ın gözdesi Gedson! Kartal'ın beklediği rakam belli oldu
Habere Git

Bu sezon 31 maçta 8 gol, 3 asist kaydetti

Bernard Mensah, bu sezon Kayserispor'da ise 31 resmi müsabakaya çıktı. 5 gol kaydeden tecrübeli on numara, 3 de asist yaptı. Mensah, 8 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler