Mertens: "Kendimize odaklanmalıyız hakeme değil"

15.01.2024 - 22:22 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 22:25

Trendyol Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın sahasında Mondihome Kayserispor'u yendiği maç sonrası Dries Mertens açıklama yaptı.

Mertens: "Kendimize odaklanmalıyız hakeme değil"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın sahasında Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendiği maç sonrası Dries Mertens açıklamalarda bulundu.

"Kendimize odaklanmalıyız, dış etmenlere, hakeme değil"

Kolay bir maç olmadığını söyleyen Mertens, "Kolay bir maç olmadı, en iyi oyunumuz değildi. Kendimize odaklanmalıyız, dış etmenlere, hakeme değil. 

"Ben buraya kupa kazanmaya geldim"

Galatasaray taraftarının sevgisi bana iyi geliyor, onları çok seviyorum. Ben buraya kupa kazanmaya geldim" dedi.

İlgini Çekebilir
Victor Nelsson'dan bu sezon bir ilk!
Habere Git

Dries Mertens 5. golünü attı

Galatasaray sahasında Kayserispor ile mücadele ederken, sarı-kırmızılıların ikinci golünü Belçikalı futbolcu Dries Mertens attı. Müsabakanın 86. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Mertens meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

36 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını 5’e çıkardı. Mertens bu gollerin 3’ünü ligde, 2’sini de UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde kaydetti.
Karşılaşmaya 11’de başlayan Dries Mertens 87. dakikada yerini Eyüp Aydın’a bıraktı.

Maç sonu 3'lü Dries Mertens'ten

Mücadelenin sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular ile teknik ekip büyük sevinç yaşadı. Futbolcular tribünlere giderek galibiyeti taraftarlarla beraber kutladı. Maçta galibiyet golünü atan Belçikalı futbolcu Dries Mertnes, kale arkasındaki taraftarlara 3’lü çektirdi.

İlgini Çekebilir
Cimbom, 86'da 3 puana uzandı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler