Lionel Messi, MLS Takımı Inter Miami ile Anlaştığını Açıkladı

07.06.2023 - 22:08 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 00:33

Paris Saint Germain'de devam etmeyen Lionel Messi, Barcelona'ya döneyeceğini ve MLS ekiplerinden Inter Miami ile anlaştığını açıkladı. İşte tüm detaylar.

Lionel Messi, MLS Takımı Inter Miami ile Anlaştığını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

2021 yazında Barcelona'dan ayrılarak, Ligue 1 devi Paris Saint Germain'e imza atan Lionel Messi, Fransız takımdan ayrıldı. Dünya yıldızı, anlaşma sağladığı yeni takımı açıkladı.

Inter Miami ile anlaştığını açıkladı

Mundo Deportivo'ya geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Lionel Messi, ABD'nin Inter Miami takımıyla anlaşma sağladığını duyurdu. Arjantinli futbolcu, "Barcelona'ya dönmeyeceğim. Inter Miami'ye gidiyorum" ifadelerini kullandı.

"Barcelona'da daha önce yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemedim"

Eski kulübü Barcelona'ya döneceği iddiaları hakkında konuşan Lionel Messi, "Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ancak gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Geleceğimi başkasının ellerine bırakmak istemedim" dedi.

İlgini Çekebilir
Messi kararını verdi!
Habere Git

"Umarım bir gün Barcelona'ya dönebilirim"

Sözlerine devam eden Messi, şunları kaydetti: "Umarım bir gün Barcelona'ya dönebilirim. Nasıl olur bilmiyorum ancak orayı çok seviyorum. İnsanların ilgisini takdir ediyorum ve bir gün oraya dönmek istiyorum"

"Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a giderdim"

Barcelona'ya geri dönüş yolunda yaşanan pürüzün parayla ilgili olmadığını kaydeden Messi, "Konu hiçbir zaman para olmadı. Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim" ifadelerini kullandı.

"Barcelona'nın sözlü teklifini kabul ettim ama resmi teklif yapamadılar"

Messi, "Barcelona'yla sözleşme hakkında konuşamadık. Sözlü bir teklif yapıldı ve kabul edildi ancak para konuşmadık. Bana resmi teklif yapamadılar"

Inter Miami transferi resmen duyurdu

Inter Miami, Lionel Messi'yi transfer ettiklerini resmen duyurdu. MLS ekibi, Messi'yi sosyal medya hesabından paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler