Uğurcan Çakır, Altay Bayındır ve Ersin Destanoğlu'nun istatistikleri Nasıl?

14.10.2022 - 12:30 | Son Güncellenme: 14.10.2022 - 23:37

Süper Lig'de geçen sezon başarılı bir performans gösteren Altay Bayındır, Uğurcan Çakır ve Ersin Destanoğlu'nun gösterdiği performanslar nasıl? İşte istatistikleri...

Uğurcan Çakır, Altay Bayındır ve Ersin Destanoğlu'nun istatistikleri Nasıl?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de geçen sezon Trabzonspor’un şampiyonluğunun başrollerden birini olan Uğurcan Çakır’ın kurtarış yüzdesi 79’dan 56’ya düşerken, Fenerbahçe’nin genç kaptanı Altay Bayındır’ın yüzdesi 77’den 64’e, Beşiktaş’ın genç yeteneği Ersin Destanoğlu’nun kurtarış yüzdesi ise 65’ten 59’ a geriledi. 3 kalecinin maç başına yaptığı kurtarışlar ve pas yüzdeleri düşüşe geçti.

Spor Toto Süper Lig'de 9 haftalık dönem geride kalırken dikkat çeken noktalardan biride kaleci performansları oldu.  Özellikle ilerleyen dönemde milli takımın kalesini koruması beklenen Uğurcan Çakır, Altay Bayındır ve Ersin Destanoğlu'nun yaşadığı bu düşüş rakamlara yansıdı.

Altay Bayındır'ın istatistiklerinde gerileme oldu

Fenerbahçe’nin genç kaptanı Altay Bayındır da sezona istediği gibi başlayamayan kalecilerden birtanesi. Süper Lig'de son oynadığı Karagümrük karşılaşmasında kalesinde 4 gol gören genç kaleci tribünlerden tepki almaya başladı. Bayındır'ın geçen seneye göre kurtarış yüzdesi 77’den 64’e gerilerken, maç başına kurtarışta ise 2,8’den 2,3’e düşerken pas yüzdesinde 67’den 66’ya düştü.  

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe bir taşla iki kuş vuracak: Altay Bayındır...
Habere Git

Bir süre sözleşme kriziyle gündemde kalan Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu’da ciddi bir düşüş içinde. Milli kaleci kurtarış yüzdesinde 65’ten 59’a gerilerken, maç başına kurtarış yüzdesinde ise 2’den 1,4,pas yüzdesinde ise 75’ten 69’a geriledi.

Süper Lig'de geride kalan 9 haftalık periyotta Beşiktaş, kalesinde 10 gol görürken, Trabzonspor, kalesinde 11 gol gördü. Fenerbahçe ise 15 gol gördü.

İki eldiven iki başarılı performans

Avrupa Konferans Ligi'nde Trabzonspor - Monaco karşılaşmasında Uğurcan Çakır, geceye damgasını vurdu. Yaptığı kurtarışlarla takımın üç puan almasında önemli rol oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısında 4 kurtarışa imza atan başarılı kaleci eski formundan sinyaller verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler