Montella devrede... Yıldız futbolcu Adana Demirspor'a geliyor!

23.01.2023 - 09:48 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 09:58

Flaş transferleriyle dikkat çeken Adana Demirspor, Milan'ın orta saha oyuncusu Tiemoue Bakayoko'yu kadrosuna katmak istiyor. Oyuncuyla teknik direktör Vincenzo Montella görüşme yaptı.

Montella devrede... Yıldız futbolcu Adana Demirspor'a geliyor!

AJANSSPOR HABER

Adana Demirspor Süper Lig'e geldiğinden beri flaş transferlerle dikkat çekiyor. Younes, Belhanda, Henry Onyekuru gibi isimleri kadrosunda bulunduran mavi lacivertliler bu kez gözünü Milan'a dikti.

Hedefte Tiemoue Bakayoko var

Adana Demirspor'un hedefinde Chelsea'nin oyuncusu olan  ve Milan'da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki  ön libero Tiemoue Bakayoko bulunuyor.

Bonservisi Chelsea'de

Milan'la kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bakayoko'nun, bonservisi Premier Lig ekibi Chelsea'de. Oyuncunun 2024 yazına kadar İngiliz ekibiyle sözleşmesi bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Mert Çetin resmen Adana Demirspor'da!
Habere Git

Adana Demirspor,  Milan ve Chelsea ile anlaştı

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Adana ekibi hem Chelsea hem de Milan ila anlaşma sağladı. Oyuncu evet derse transfer gerçekleşecek.

Montella devreye girdi

Adana Demirspor,  Fransız futbolcuyu Türkiye'ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyor. Bunun için Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Vincenzo da devreye girdi.

Montella'dan Bakayoka'ya telefon

Montella, telefonla Bakayoko ile bir telefon görüşmesi yaptı. Kulüp hakkında bilgi veren İtalyan çalıştırıcı, oyuncuya Adana'ya gelirse pişman olmayacağını söyledi.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor Başkanından transfer açıklaması: "Güçlü olmak zorundayız!"
Habere Git

3 yıllık anlaşma

Alınan bilgiye göre bonservisiyle gelecek olan Bakayoko'ya 2025- 2026 sezonunun sonuna kadar bir sözleşme teklif edildi.  Oyuncunun kararı bekleniyor. 

Tiemoue Bakayoko kimdir?

Rennes altyapısından yetişen 28 yaşındaki Tiemoue Bakayoko, Monaco, Chelsea, Milan ve Napoli gibi dev takımlarda forma giydi.1 kez Fransa Milli Takımı'nda da oynayan futbolcu, Milan'da sezonun ilk yarısında hiçbir maçta şans bulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler