Mostafa Mohamed'in sakatlığı belli oldu! Galatasaray Takım Doktoru...

03.07.2021 - 17:21 | Son Güncellenme: 03.07.2021 - 17:31

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın Dinamo Bükreş'le oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Mostafa Mohammed'in son sağlık durumu açıklandı. İşte detaylar...

Mostafa Mohamed'in sakatlığı belli oldu! Galatasaray Takım Doktoru...

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray, yeni sezonu Romanya temsilcisi Dinamo Bükreş'le oynadığı hazırlık maçıyla açtı. Bu karşılaşmanın henüz ilk yarısında, Sarı-Kırmızılı ekibin Mısırlı forveti Mostafa Mohamed dizinden sakatlanmıştı. Oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcunun sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama geldi. Kulübün doktoru Yener İnce, Mohamed'in son durumunu futbolseverlerle paylaştı. 

"Bir esneme oldu..."

Bugün GSTV'ye açıklamalarda bulunan Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, Mohamed'in sakatlığına ilişkin: "Mustafa Muhammed'in dizinde bir esneme oldu fakat bağlarında kopma ya da bir sıkıntı olmadı. Her gün daha iyiye gidiyor. Aldığımız reaksiyon son derece iyi. Beklediğimizden önce dönecek." açıklamalarını yaptı.

İlgini Çekebilir
Mostafa Mohamed'in sakatlığı kaç hafta sürer?
Habere Git

Nasıl sakatlandı?

Dinamo Bükreş maçının 4. dakikasında gol pozisyonuna giren Mohamed, rakip takımın kaptanı Deian'la girdiği ikili mücadelede yere düştü. Hemen sağlık ekiplerini çağıran Mohamed, ilk müdahaleden sonra oyundan alındı. Genç oyuncunun yerine bir başka gelecek vadeden isim Ali Yavuz Kol girdi. 

Senin için hazırladığımız haberler