Romelu Lukaku Chelsea'den Roma'ya kiralandı!

31.08.2023 - 16:59 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 17:09

Romelu Lukaku'nun yeni adresi belli oldu. Belçikalı santrfor, Premier Lig ekibi Chelsea'den Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Serie A ekibi Roma'ya kiralandı.

Romelu Lukaku Chelsea'den Roma'ya kiralandı!

AJANSSPOR HABER

Serie A'da mücadele eden Roma, yeni golcüsünü resmen açıkladı. Jose Morurinho'nun çok istediği Romelu Lukaku transferi gerçekleşti.

Roma'nın yeni golcüsü Lukaku

İngiltere Premier Lig takımı Chelsea'de beklentinin altında kalan Romelu Lukaku, Serie A'nın Roma takımına kiralık olarak transfer oldu. Roma, transferi resmen duyurdu.

Jose Mourinho çok istedi

Romelu Lukaku, son dönemde yaşadığı düşüş nedeniyle birçok takımın çekinerek baktığı bir isimdi. Juventus'un da transfer döneminde girişimlerde bulunduğu Belçikalı yıldız, taraftarın tepkisi nedeniyle rafa kaldırılmıştı. Daha önce Chelsea ve Manchester United'ta Lukaku ile çalışan Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun bu transferi istemesi üzerine Roma yönetimi harekete geçti.

Galatasaray ile anıldı

Romelu Lukaku, geçtiğimiz ay Galatasaray ile anıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın Lukaku ile ilgilendiği ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Lukaku ile Belek'te yüz yüze transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi. Yine iddialara göre oyuncunun menajeri Ledure İstanbul'a geldi. Fakat yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmadı.

Geçen sezon 21 gole etki etti

Geçen sezon Serie A'da Inter formasını kiralık olarak terleten Romelu Lukaku, 37 karşılaşmada görev aldı. 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 30 yaşındaki yıldız, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler