Galatasaray ve Fenerbahçe elinden kaçırdı! İşte Nicolas Dominguez'in yeni adresi

31.08.2023 - 16:39 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 16:45

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Arjantinli orta saha Nicolas Dominguez'in, Nottingham Forest'a transfer olduğu iddia edildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe elinden kaçırdı! İşte Nicolas Dominguez'in yeni adresi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe ve Galatasaray transfer sezonu boyunca birçok kez karşı karşıya geldi. Ezeli rakiplerin listesinde yer alan Nicolas Dominguez, iki takımı da üzdü. Serie A temsilcisi Bologna'da forma giyen Arjantinli orta sahanın yeni adresi Premier Lig oldu.

Nottingham Forest'a transfer oldu

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Nottingham Forest, Bologna'nın 25 yaşındaki futbolcusu Nicolas Dominguez'i transfer etti. Haberde Nottingham Forest'ın orta sahası Remo Freuler'in de kiralık olarak İtalyan ekibine gideceği belirtildi.

Bonservisi belli oldu

Romano'nun haberinde İngiliz ekibinin Arjantinli için 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Dominguez'in bugün sağlık testinden geçerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Uğur Karakullukçu "Oğlu ayrıcalıklı" dedi, Ayhan Akman telefona sarıldı
Habere Git

Ezeli rakiplerin listesindeydi

Sezona lig ve Avrupa'da başarı parolasıyla başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İki takımın da transfer gündeminde yer alan Arjantinli, seçimini İngiltere'den yana kullandı. Böylece ezeli rakiplerin orta saha arayışları devam etti.

Nicolas Dominguez'in Bologna karnesi

Nicolas Dominguez, Bologna ile 109 resmi maça çıkarken bu maçlarda 4 gol ve 6 asistlik performans gösterdi. 25 yaşındaki orta saha 2019-2020 sezonunda Sarsfield kulübünden 8.5 milyon Euro karşılığında İtalyan ekibine transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler