Fernando Muslera: Çok çalışıyoruz, sonucunu aldığımız için mutluyuz

30.08.2023 - 00:34 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 00:53

Galatasaray'ın Molde'yi 2-1 mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde ettiği maçın ardından kaptan Fernando Muslera açıklamalarda bulundu.

Fernando Muslera: Çok çalışıyoruz, sonucunu aldığımız için mutluyuz

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray, 3-2 kazandığı maçın rövanşında Rams Park'ta Norveç ekibi Molde'yi 2-1 mağlup ederek Devler Ligi'ne katılım hakkı kazandı. Sarı-Kırmızılılar'da maçın adamı seçilen kaptan Fernando Muslera önemli açıklamalarda bulundu.

Fernando Muslera: Zor bir rakibe karşı oynadık

Temmuz ayında bu yana Şampiyonlar Ligi yolculuğu için çok çalışıtıklarını söyleyen Muslera "İki tane zor maç oynadık. Çok iyi ve organize oynayan kendilerine güvenen bir takıma karşı oynadık. Zor bir rakibe karşı oynadık. Temmuz ayından bu yana çok çalıştık. Şimdi gruplara kaldık." dedi.

Fernando Muslera: Çok çalışıyorum, karşılığını aldığıma mutluyum

Galatasaray'a tarihinde 17. kez Şampiyonlar Ligi kapılarının açıldığı maçın adamı seçilmesi hakkında Muslera "Maçın adamı takımdır. Bazı sakat oyuncularımız oldu. Takım tekrar biraraya gelecek.Lig ve Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli.. Bunun için çok çalışmamız lazım. En üst seviyede çalışmalı ve bunu göstermeliyiz" yorumunu yaptı.

Fernando Muslera: En değerli olan bu forma

"Tam olarak ne zaman eski Galatasaray'ı sahada izleyeceğiz?" sorusuna ise tecrübeli file bekçisi, "Önceki yıl sonraki yıl diye ayırmak istemiyorum. Geçen sezonun başında da kötü başladık. Bu sezon da geç gelen oyuncular oldu. Bir çok maç oynayacağız. Bu formayı korumaya devam ettirmemiz lazım. En önemli en değerli forma bu forma" yanıtını verdi.
 
 
 
 
 
 

İlgini Çekebilir
Yine olmazı olur yaptı! Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler