Ndiaye, Svensson ve Akintola, Fenerbahçe Beraberliği Sonrası Konuştu

02.02.2023 - 22:44 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 23:22

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'da gol atan Ndiaye ile Svensson ve Akintola, maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Ndiaye, Svensson ve Akintola, Fenerbahçe Beraberliği Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor, evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Adana Demirspor'da Ndiaye, Svensson ve Akintola açıklamalarda bulundu.

Ndiaye: "Son dakikalarda gol yedik"

Skor sebebiyle hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Adana Demirspor'un yeni transferi Cherif Ndiaye, "Hayal kırıklığı yaşadık. İlk golü biz bulmuştuk. Son dakikalarda gol yedik ve sahadan beraberlikle ayrıldık. Bir sonraki maça daha sıkı çalışıp yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Ndiaye, maçta Adana Demirspor'un tek golünü kaydetti.

Svensson: "İzleyenler için çok güzel maç oldu"

Adana Demirspor'un Norveçli defan oyuncusu Svensson ise "Bugün çok zor bir mücadele vardı. Çok güçlü bir takıma karşı oynadık. İzleyenler için çok güzel maç oldu. Pek çok fırsat vardı maçta. Bugün burada son dakikalarda golü atan bizdik. golü yememiz talihsizlik oldu. Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Yapacak bir şey yok." dedi.

İlgini Çekebilir
Montella: "Eğlenceli bir maç oldu"
Habere Git

Akintola: "Talihsizlik oldu"

Adana Demirspor'da sağ kanat mevkiinde görev yapan Nijeryalı futbolcu Akintola ise "Bugün zorlu bir mücadele oldu. Takım olarak iyi mücadele ettik. Savaştık sahada. Evimizde kazanmak istiyorduk. Talihsizlik oldu ama doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum." dedi.

Adana'da üst üste goller

Adana Demirspor'da Younes Belhanda, 32. dakikada penaltı atışından yararlanamadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi. Karşılaşmanın ilk golü ise 84. dakikada Cherif Ndiaye'den geldi. İkinci kez penaltı kazanan Adana Demirspor'da topun başına geçen yıldız oyuncu, topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi.

Fenerbahçe'nin yanıtı ise 88. dakikada Enner Valencia'dan geldi. Kalan dakikalardan ise gol sesi çıkmadı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 45 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı. Adana Demirspor'un puanı ise 38 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler