Beşiktaş Taraftarı Mert Günok'u İstiyor

17.09.2022 - 21:20 | Son Güncellenme: 17.09.2022 - 21:25

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, bu sezon kaleyi bir Ersin'e bir Emre'ye teslim etti. İkisinin de performansını beğenmeyen taraftar Mert Günok'u TT yaptı.

Beşiktaş Taraftarı Mert Günok'u İstiyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in kalede yarattığı ikilik ne Ersin Destanoğlu'na ne de Emre Bilgin'e yaradı. Taraftarlar sosyal medyada "Mert Günok" diye bağırdı! Ligin ilk 4 haftasında Ersin'e görev veren Ismael, sonraki iki maçtaysa eldivenleri Emre'ye giydirdi. İstanbulspor maçındaysa Ersin kaleyi geri aldı. Ismael, kaledeki bu rotasyonu iki iyi kaleciyi de hazır tutmak amacıyla yaptıklarını söyledi.

Beşiktaş her maç gol yedi

Geçen hafta Medipol Başakşehir maçında kapattığı köşeden golü yiyen Emre Bilgin de taraftarın tepkisini çekince Ismael, bu hafta onu yedeğe çekti ve yeniden Ersin'e döndü. Ancak o da İstanbulspor'dan uzaklardan bir gol yedi. Ekranlara yansıyan görüntüde Ersin'in gözyaşlarını güçlükle tuttuğu görüldü. Beşiktaş, bu sezon sahaya çıktığı 7 maçın tamamında kalesinde gol gördü. Siyah-Beyazlılar'ın şu ana kadar yediği gol sayısı 9! Bunların 6'sını Ersin, 3'ünü de Emre yedi.

İlgini Çekebilir
Geceye damga vuran hatalar! Kaleler boş olsaydı...
Habere Git

Mert 5 maç korudu 13 gol oldu

İki kalecinin performansından memnun olmayan taraftarlar da sosyal medyada Mert Günok'un adını seslendirdi. Eski milli kaleci trend topic oldu. Geçen sezon Giresunspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Mert Günok, bu sezon hiç forma şansı bulamadı. Mert Günok, Beşiktaş kariyerindeyse sadece 5 maçta kaleyi korudu. 33 yaşındaki tecrübeli kaleci, toplam 13 gol yedi.

Senin için hazırladığımız haberler