Trabzonspor'un Yeni Transferi Nicolas Pepe'den Şampiyonluk Mesajı

11.09.2023 - 16:34 | Son Güncellenme: 11.09.2023 - 17:00

Transfer Haberleri... Arsenal'le sözleşmesini feshettikten sonra Trabzonspor'a imza atan Nicolas Pepe, imza töreninde şampiyonluk mesajında bulundu. İşte detaylar

Trabzonspor'un Yeni Transferi Nicolas Pepe'den Şampiyonluk Mesajı

AJANSSPOR - HABER

Arsenal'le sözleşmesini feshettikten sonra Trabzonspor'a imza atan Nicolas Pepe, ilk kez basının karşısına çıktı.

"Beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım"

Toplantıda Türk futboluna gelmiş en değerli oyunculardan biri olduğu söylenen Pepe'ye görüşleri soruldu. Pepe, "Trabzonspor Kulübü'ne teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon bana vermiş oldukları güvenden dolayı. Ayrıca dün bana göstermiş oldukları ilgiden dolayı taraftarlarımıza teşkkür etmek istiyorum. Benden beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım. Buna en iyi yanıtı sahada arkadaşlarımızla beraber vereceğiz." dedi.

"Hoca ile ilgili bir plan yaptık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica ile görüşüp görüşmediği ve hangi mevkide oynayacağı yönünde soruyu da cevaplayan Pepe, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hoca ile ilgili bir plan yaptık. Ben hücum bölgesinde her pozisyonda oynayabilen bir oyuncuyum. Geçen sezon farklı pozisyonlarda da 9'da da oynadım 10'da da oynadım. Ama benim pozisyonum tabii ki sağ açık.  Şu andaki hocamızın benden ne beklediğini biliyorum. Şu an pozitif olmamız ve takıma yardımcı olmak için çalışmamız gerekiyor."

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Onuachu'yu kiraladığını açıkladı
Habere Git

"4 aydır maç oynamadım"

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile oynanacak olan maçta forma giyme ihtimalinin zor olduğunu ifade eden Pepe, "4 aydır maç oynamadım dizimde yaşadığım sakatlıktan dolayı ama benim açımdam bakacak olursak çok iyi bir hazırlık süreci geçirdim. 10 gündür de bireysel ekibimle çalışma yapıyorum. Birazcık ritim yakalamam gerek. Beşiktaş'a karşı oynayabilmem için biraz ritim yakalamam gerek. Buna karar verecek kişi de ben değilim. Buna karar verecek hocamızdır. Eğer faydalanmaya karar verirse elimden geleni yaparım." dedi.

"Büyük hedefleri olan büyük bir kulüp"

Trabzon şehri hakkında da düşüncelerini paylaşan Pepe, şu ifadeleri kullandı:

"Şahsen Trabzon ile alakalı bir şey bilmiyorum. Ama burada Trabzon'da oynamış arkadaşlarım var. Bu arkadaşlarım şehirden bana bahsettiler. Dün akşam daha geldim ve şehri görme şansım olmadı. Trabzonspor'un farklı bir kulüp olduğunu biliyorum. Aile ruhuyla alakalı çok şey barındırıyor. Büyük hedefleri olan büyük bir kulüp. 2 yıl evvel kazanılmış şampiyonlukta olduğu gibi bu sezonda o seviyeye tekrar dönmemiz gerektiğini biliyorum. Hocamızla ve ekiple çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Bu 2020'de kazanılmış şampiyonluğu tekrardan kazanabilmek için çok çalışmamız gerekiyor. Umarım bu takımla beraber bu sezon birçok başarı kazanırız aynı şekilde."

"Benimle ilgilenen başka takımlarda vardı"

"Saha içerisinde nasıl bir Pepe bekliyoruz? " sorusunu da cevaplayan Pepe, "Geçiş oyunu benim kaliteme uygun bir oyun. Lille kulübünde bu oyun tarzı ile en iyi performansımı sergilemiştim. Türkiye Ligi daha çok geçiş oyun stiline göre oynanır. Bu oyun tarzı bana uyacak. Benimle ilgilenen başka takımlarda vardı ama Trabzon'la ilgili farkı yaratan şey Başkan, Asbaşkan ve antrenör ile alakalıydı. Özellikle Asbaşkanımız bu transferle ilgili seyahat etti benimle görüşebilmek için. Kulübün projesini açıklayabilmek için özellikle geldi. Bana projeyi açıkladıktan sonra ve direkt bana hitap eden bir şeydi ve bunu reddedemezdim." dedi.

"Sağlık ekibinin bunda kararı önemli"

Forma için hazır olduğu mesajını veren Nicolas Pepe, "Elbette teknik ekiple bir konuşma gerçekleştreceğiz. Oynamalıyım veya oynamamalıyım buna ben karar  vermiyorum. Sağlık ekibinin bunda kararı önemli, şu kesin ki ben oynamaya hazırım. Kouassi ile yakınım. Bana gerçekten bu konuda çok olumlu fikirler verdi. Kulüp ve şehirle alakalı iyi şeyler söyledi. Böylece benim için buraya gelmek kolay oldu." 

Senin için hazırladığımız haberler