Eski Hakemler N'Koudou-Kitsiou Pozisyonunu Değerlendirdi!

26.12.2022 - 00:04 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 00:23

Eski hakemlerden Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Lale Orta, Gaziantep FK-Beşiktaş maçında N'Koudou ile Kitsiou arasındaki pozisyonunu değerlendirdi...

Eski Hakemler N'Koudou-Kitsiou Pozisyonunu Değerlendirdi!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK, Beşiktaş'ı konuk etti. Zorlu karşılaşma, Figueiredo ve Weghorst'un attığı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Trio programında eski hakemlerden Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Lale Orta, Kevin N'Koudou-Stelios Kitsiou pozisyonunu değerlendirdi. 

Bülent Yıldırım, Lale Orta ve Deniz Çoban karşılaşmanın 24. dakikasında N'Koudou ile Kitsiou arasındaki yaşanan pozisyonun kırmızı mı yoksa sarı kart mı olduğu ile ilgili görüşlerini şu şekilde açıkladı:

  • Bülent Yıldırım: Kırmızı
  • Lale Orta: Kırmızı.
  • Deniz Çoban: Kırmızı

Bilindiği üzere maçın hakemi Atilla Karaoğlan rakibine kafa atan N'Koudou'ya sarı kart vermişti. 

İlgini Çekebilir
Kral Gomis atıyor Cimbom tahta oturuyor
Habere Git

Ayrıca eski hakemler Fırat Aydınus, Deniz Ateş Bitnel, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu da pozisyonun kırmızı kart olduğunu açıkladı.

  • Fırat Aydınus: Kırmızı
  • Deniz Ateş Bitnel: Kırmızı
  • Ahmet Çakar: Kırmızı
  • Erman Toroğlu: Kırmızı

"N'Koudou'nun pozisyonunda ne oldu bilmiyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de, karşılaşma sonrası pozisyon ile ilgili açıklamada bulundu. Güneş, "Gereksiz top kayıpları oldu. Duran topları kötü kullandık. N'Koudou'nun pozisyonunda ne oldu bilmiyorum, itiştiler. Tam göremedim pozisyonu henüz" dedi. 

Gaziantep FK pozisyona tepki gösterdi

Gaziantep FK kulübü de maç sonrası yaşanan pozisyon ile ilgili resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, "Kitsiou’ya rakip oyuncunun kafa atmasının ardından Necip Uysal’ın tepkisi" paylaşımını yaptı.

İlgini Çekebilir
Hakem, Atiba'nın kararına uymadı! N'Koudu'nun tartışılan kafası
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler