Okan Buruk'tan Morutan ve Diagne açıklaması

16.07.2022 - 22:28 | Son Güncellenme: 16.07.2022 - 22:33

Galatasaray, üçüncü hazırlık maçında Sigma Olomouc'u 2-0 mağlup ederken maçın sonrasında Okan Buruk transferler ve gidecek oyuncular hakkında konuştu.

Okan Buruk'tan Morutan ve Diagne açıklaması

Galatasaray üçüncü hazırlık maçında Çekya temsilcisi Sigma Olomouc'u Yunus ve Gomis'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk açıklamalar yaptı. 

Diagne ve Morutan

Takımdan ayrılacak iki isim için konuşan Okan Buruk "Diagne kendini ispat etmiş bir oyuncu. Elimizdeki oyuncu tiplemesinden dolayı en iyisi onun gibi bir takımda oynamasıydı. Morutan kulübün yatırımlarından biri. Morutan süre alabileceği bi yere giderse buraya daha güçlü döner diye düşündük."

Transferler konusunda

 "Görüşmeler devam ediyor, yakınlaştığımız oyuncular var. Her bölgede kaliteli oyunculara ihtiyaç var. Bunun için biz çalışıyoruz. Hem günde çift idman yapıyoruz hem de düşündüğümüz futbolcuları seyrediyoruz. Hepsi Galatasaray'ın iyi olması için."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Diagne geçti! Bir garip hikaye
Habere Git

Yunus Akgün en önemli oyunculardan olacak

"Yunus Akgün, Türk futbolunun en önemli oyuncularından birisi olacak. Bir yandan oyunu oturtmaya çalışırken bir yandan fiziksel yükleme yapıyoruz. Bu tempoyu tamamlayınca çok daha güçlü bir Galatasaray ortaya çıkacak. İşimiz kolay değil. Herkesi oynatmaya çalışıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler