THY EuroLeague Play-off 3. Maçında Partizan KK Ve Real Madrid Karşılaşacak

02.05.2023 - 17:32 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 17:56

EuroLeague play-off'larının nefes kesen Real Madrid-Partizan KK serisi 2. maçtaki olayların ardından bu akşam oynanacak karşılaşma ile Belgrad'a taşınıyor.

THY EuroLeague Play-off 3. Maçında Partizan KK Ve Real Madrid Karşılaşacak

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague play-off serisi 3. maçında Partizan KK bu akşam Stark Arena'da Real Madrid'i konuk edecek. Maç içi olaylara sahne olan 2. karşılaşmanın ardından Belgrad'ta tansiyonun yüksek olması bekleniyor.

Partizan, Final Four kapısını araladı

Seriye ev sahibi avantajı rakipte olarak başlayan zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan KK, WiZink Center'da oynanan maçlardan 89-87 ve 95-80'lik skorlarla iki galibiyet çıkararak Real Madrid karşısında tur kapılarını araladı.

2. maçta ortalık karıştı

Partizan'ın 95-80'lik üstünlüğü ile girilen serinin ikinci maçında bitime 1.40 kala ortalık karıştı. Real Madrid'li Sergio Lull ile Partizan'lı Kevin Punter arasında yaşanan elektriklenmenin ardından iki takımdan oyuncular birbirine girdi. Yaşanan kavganın ardından 21 oyuncu maçtan ihraç edildi ve kalan süre oynanamadan maçın skoru tescil edildi.

İlgini Çekebilir
Dev kavganın cezaları belli oldu! 5 maç...
Habere Git

Önemli isimler eksik

EuroLeague yaşanan dev kavganın ardından oyunculara veren cezaları açıklamıştı. Bu doğrultuda Real Madrid'ten; Guerschon Yabusele, Gabriel Deck, Partizan'dan ise Kevin Punter ve Mathias Lessort zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.

İşte cezalar şu şekilde:

-Guerschon Yabusele (Real Madrid) 5 maç

-Kevin Punter (Partizan) 2 maç

-Gabriel Deck (Real Madrid) 1 maç

-Mathias Lessort (Partizan) 1 maç

-İki takıma da 50'şer bin Euro

Real Madrid ekstra güvenlik önemleri talep etti

Belgrad'ta oynanacak 3. maç öncesi İspanyol cephesi Sırp taraftarlardan gelebilecek olası saldırılara karşı özel güvenlik önlemleri talep etti. Önlemler şu şekilde:

-Havaalanındaki iniş yerinden bir araç kafileyi direkt olarak alacak, böylece havaalanının içine girilmeyecek ve toplumla herhangi bir temas kurulmayacak.

-Takımın hareketleri sırasında polis yakın bir takipte bulunacak; havaalanından otele, otelden salona, salondan otele, hem antrenmanlar hem maçlar için, hem otelden havaalanına her türlü lojistik hareketinde

-Günün her saati otelin etrafında güvenlik olacak.

-Takımın güvenliği salonun içindeyken ekstra arttırılacak, özellikle maç sırasında bençin yakınları korunacak.

İlgini Çekebilir
Real Madridli basketbolcu Yabusele, Partizan'dan ve Dante Exum'dan özür diledi
Habere Git

Çabalar Sırp taraftarları telkin edemedi

Sırbistan'da oynanacak 3. maç öncesi Partizan Başkanı Ostoja Mijailović ve Baş Antrenörü Zeljko Obradovic taraftarları misafiperverliğe davet etse de Sırp taraftarlar şimdiden Belgrad'ı İspanyol ekibi ve oyuncularına hakaret içeren pankartlarla donattı.

Partizan KK-Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Partizan KK ve Real Madrid arasında oynanacak tansiyonun yüksek olacağı karşılaşmanın ilk hava atışı saatler 21.30'u gösterirken yapılacak. Zorlu karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Zorlu maça Türk hakem

EuroLeague adrenalinin zirve yapacağı maç için Türk bir hakem görevlendirdi. Partizan - Real Madrid müsabakasında Emin Moğulkoç hakemlik yapacak. Karşılaşmanın diğer hakemleri ise Borys Ryzhyk ve Mehdi Difallah olacak.

İlgini Çekebilir
Obra yıldız oyuncudan vazgeçmiyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler