Manchester United - Leicester City: 3-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

19.02.2023 - 18:49 | Son Güncellenme: 19.02.2023 - 19:04

Premier Lig'de Manchester United, Old Trafford'ta Leicester City'i Rashford (2), ve Sancho'nun golleriyle 3-0 yendi. Maç sonucu, goller, yazılı özet.

Manchester United - Leicester City: 3-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'in 24. haftasında Manchester United ile Leicester City karşı karşıya geldi. Old Trafford'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Manchester United, 3-0 kazanmayı başardı. Maça Marcus Rashford'un performansı damga vurdu.

Perdeyi Rashford açtı

Mücadelenin gol perdesini Marcus Rashford açtı. 25. dakikada Fernandes'in pasıyla savunma arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya kalan Rashford, ceza sahası sağ çaprazından sağ ayağıyla uzak köşeye doğru düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

58'de fark ikiye çıktı

Maçın ilk yarısı Manchester United'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, ev sahibi ekip ikinci yarıya da baskılı başladı. Marcus Rashford, 58. dakikada bir gol daha attı. Fred'in pasıyla savunma arkasına sarkan Rashford, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
23 yıl sonra ilk finalde kale Karius'un!
Habere Git

Rashford alev alev!

Marcus Rashford, özellikle Dünya Kupası'nın ardından gösterdiği performans ile dikkat çekti. 25 yaşındaki yıldız oyuncu, Katar dönüşü çıktığı 17 resmi maçta 16 gol, 3 asist kaydetti. Rashford, sadece Crystal Palace ve Nottingham Forest maçlarını boş geçti.

Noktayı Sancho koydu

Maçın son golünü Jadon Sancho attı. 61. dakikada Fernandes'in ceza sahası sağ tarafından içeri çevirdiği topa gelişine sol ayağıyla düzgün bir vuruş yapan Sancho, durumu 3-0'a getirdi.

ManU 3. sırada

Manchester United bu galibiyet ile puanını 49 yaptı. 24 lig maçında 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig'in 3. sırasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Resmen açıklandı! Paşa'ya Gaziantep'ten üçüncü transfer
Habere Git

Leicester City düşüşte

Premier Lig'de bu sezon beklenenin altında kalan Leicester City, düşüşü engelleyemedi. Takım, 23 lig maçında 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet alırken, topladığı 24 puan ile ligin 14. sırasına geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler