Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Jayden Oosterwolde Basın Toplantısında Konuştu

31.01.2023 - 16:01 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 16:22

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oosterwolde, giyeceği forma numrasını açıkladı.

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Jayden Oosterwolde Basın Toplantısında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolası ile mücadele eden Fenerbahçe, ara transfer döneminde sol bek pozisyonuna takviyede bulundu. Sarı-Lacivertliler, Parma'nın 21 yaşındaki futbolcusu Jayden Oosterwolde'yi transfer etti. Genç oyuncu basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

"Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim"

Jayden Oosterwolde, "Burada olduğum için mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Taraftarlar geliş sürecimde çok desteklediler. Umuyorum bizleri sezon sonuna kadar desteklemeye devam ederler" ifadelerini kullandı.

"Neler yapabileceğimi göstermek istiyorum"

Oosterwolde, "Kendimi hazır hissediyorum. İtalya'dayken de süre alıyordum. Fiziksel ve mental anlamda hazırım. Çok daha büyük bir camiaya geldim, burada da baskı olacağı şüphesiz. İzleyenlere neler yapabileceğimi göstermek istiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, Oosterwolde'yi İtalyan devinin elinden kaptı!
Habere Git

"Hollanda Milli Takımı'na seçilmek istiyorum"

Milli takım hakkında açıklama yapan Hollandalı futbolcu, "Çok daha gençken, genç takımın bir parçasıydım. Hollanda Milli Takımı'nın 2. takımına da gidecektim. Ama yaşadığım sakatlıktan dolayı gidemedim. Hollanda Milli Takımı'na seçilmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"Jesus'tan çok şey öğreneceğim"

Teknik direktör Jorge Jesus hakkında konuşan Oosterwolde, "Jorge Jesus ile ilgili gelmeden önce çok olumlu şeyler duydum. Ondan çok şey öğreneceğim. Öncelikle kendi yeteneklerimi göstermek istiyorum. Sonrasında hayalim Premier Lig'e gitmek ve Hollanda Milli Takımı'na seçilmek" açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe ile beraber şampiyonluklar kazanmak istiyorum"

21 yaşındaki sol bek, "Farklı liglerden, kulüplerden çok fazla ilgi vardı. Ama Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Burayı tercih ettim. Umuyorum ki Fenerbahçe ile beraber şampiyonluklar kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'dan transfer sözleri: "Çok iyi 2 teklif aldım"
Habere Git

"Ofansif anlamda da defansif anlamda da iyiyim"

Jesus'un kendisine görev vereceği her pozisyonda oynamaya hazır olduğunu belirten oyuncu şunları kaydetti: "Defansif anlamda hızlı oyuncu olduğumu söyleyebilirim. Birebir pozisyonlarda da iyiyim. Ofansif bir oyuncu olduğumu da görmüşsünüzdür. Saha içinde kenarlardan ileri çıkmayı da orta yapmayı da seviyorum ve takımıma asist anlamında da fayda sağlamaya çalışıyorum. Geçen yıl İtalya'daydım. Orası da defansif yönleriyle bilinen bir ligdir. Dolayısıyla orada defansif yönlerimi güçlendirdim. Ofansif anlamda da defansif anlamda da iyi olduğumu söyleyebilirim"

"Roberto Carlos ve Andre Santos idol gördüğüm oyuncular"

Sözlerine devam eden Oosterwolde, "Çok fazla pozisyonda oynadım. Burada önemli olan hocamın nerede görevlendirdiği. Hocam beni stoperde de görevlendirse, sol açıkta da görevlendirse oynarım. Tercihim tabii ki sol bek pozisyonu. Andre Santos ve Roberto Carlos Fenerbahçe'de daha önce oynamıştı. Bu oyuncular, çok büyük oyuncular. Benim idol olarak gördüğüm oyuncular" dedi.

"Elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım"

Genç futbolcu, "Buraya geldikten sonra baskıyı fazlasıyla hissettim. Kulübün şampiyonluğu ne kadar çok istediğini biliyorum. Savaşmaya hazırım. Sahada ve saha dışında Fenerbahçe'nin menfaati için elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım" ifadelerini kullandı.

"17 numarayı maalesef giyemeyeceğim"

Giydiği 17 numaranın İrfan Can Kahveci'de olmasından dolayı seçeceği numarayı açıklayan yeni transfer, "17 numara benim şanslı numaram. Ama maalesef burada bu numarayı giyemeyeceğim. Ama benim açımdan bir problem yok. Hollanda da çok fazla arkadaşım 24 numarayı giyiyordu. Ben de 24 numaralı formayı seçeceğim" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler