Edin Dzeko'nun oyundan çıkarken harekete tepki çekmişti! Açıklama yaptı...

14.11.2023 - 09:24 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 09:30

Adana Demirspor maçının 84. dakikasında oyundan alınan ve İsmail Kartal ile tokalaşmadan kulübedeki yerine geçen Edin Dzeko açıklama yaptı. İşte detaylar.

Edin Dzeko'nun oyundan çıkarken harekete tepki çekmişti! Açıklama yaptı...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın 84. dakikasında oyundan alınan ve teknik direktör İsmail Kartal ile tokalaşmadan kulübedeki yerine geçen Edin Dzeko, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi"

Skorer'de yer alan habere göre; dönüş uçağında hocası İsmail Kartal'ın yanına giden tecrübeli forvetin, "Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi. Kendi performansım ve maçta girdiğim pozisyonları değerlendirememem beni biraz üzdü. 

"Performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum"

Takıma katkı sağlayamamak her futbolcunun üzerinde bir baskı yaratır. Ben daha önce forma giydiğim takımlarda da kendi performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Portekizli orta saha! Cenk Ergün izledi...
Habere Git

"Saygısızlık yapmak istemedim"

Dediğim gibi size bir saygısızlık yapmak istemedim" dediği öğrenildi.

Medya ekibi ise ikilinin samimi sohbetini görüp yanına giderek resim için izin istedi. Onlar da bu teklifi geri çevirmedi ve tekrar yakalanan pozitif havanın fotoğrafı çekildi.

Dzeko, milli arada İstanbul'da kalacak ve ekstra çalışacak

Fenerbahçe'nin ileri uçtaki en önemli kozu olan Edin Dzeko, milli arada İstanbul'da kalacak ve ekstra çalışacak. Milli takım kampından bu kez affını isteyen yıldız golcünün bu kararı almasında iki detayın olduğu öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da sistem değişiyor! Kerem, Zaha...
Habere Git

37 yaşında olan Dzeko son dönemdeki yoğun maç temposunda çok yoruldu. İkinci olarak da Bosna Hersek son iki maç öncesi ilk iki şansını kaybettiği için bu arayı iyi değerlendirmek ve tamamen konsantre bir şekilde Fenerbahçe ile çıkacağı maçları düşünmek istediği öğrenildi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 16 maçta sahaya çıkan tecrübeli oyuncu 12 gol ve 7 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler