Recep Uçar: Beşiktaş karşısında pozisyonlar bulduk ama gol gelmedi

24.09.2023 - 20:01 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 20:25

Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Mondi Home Kayserispor'un Teknik Direktörü Recep Uçar maç sonu açıklamalarda bulundu.

Recep Uçar: Beşiktaş karşısında pozisyonlar bulduk ama gol gelmedi

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş evinde konuk ettiği Mondi Home Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonu Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar önemli açıklamalarda bulundu.

"Maç için 2 planımız vardı"

Beşiktaş maçına 2 farklı planla geldiklerini belirten Recep Uçar "2 planımız vardı. 1'inci planımız savunma anlamında çok çok iyi çalışmadığımız için 2'inci planımıza geçtik. Geçtikten sonra biraz sadakat vardı ama topun bizde olduğu kısımlarda çalıştığımız opsiyonları özellikle skor 2-1'e döndükten sonra terk ettik." dedi. 

"Kurguyu oturtmakta zorlandık"

Kadro darlığı nedeniyle orta saha kurgusunu yapmakta zorlandıklarını söyleyen Uçar "Sadakat anlamında kısmen memnunum. Sadık kalabilsek bugün buradan daha farklı bir skorla dönebilirdik. Karamsar olmayacağız. Transfer tahtamızın açılması kadromuzun tamamen güçlendiğini göstermiyor. Bugün orta saha kurgusunda sıkıntı yaşıyorduk. Merkez orta saha Kemen, Cardoso ve Karimi 3'ünün birden olmaması o kurguyu oturtmakta zorlandık." dedi.

İlgini Çekebilir
Alexander Oxlade-Chamberlain: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"
Habere Git

"Pozisyon ürettik ama gol bulamadık"

Maç boyu pozisyon üretmelerine rağmen golü bulamadıklarını belirten Recep Uçar "Yerli-yabancı opsiyonunda yerli oyuncumuzun azlığı zorladı. Jeanvier'i oyundan almak istemiyordum ama uzun zaman sonra lig maçı oynadı. 46'da bile aşırı yorulduğunu iletti, biraz daha dayanmasını istedik. 60'a kadar götürebildi. Her şeye rağmen ilk yarı ciddi geçiş bulabileceğimizi çalışmıştık, pozisyon ürettik golü bulamadık." dedi.

"Çalıştığımız gibi bir gol attık"

Attıkları golü çalıştıkları bir organizasyondan bulduklarını söyleyen başarılı hoca "Kornerde çalıştığımız gibi gol attık. Ama çalıştığımız gibi savunmayı yapmadığımız için kornerden golü yedik. Beşiktaş takımı da iştahlı bir oyun ortaya koydu. Mağlup olduk, üzgünüz. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Daha iyi oynayabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler