Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK-Fenerbahçe Maçının İlk Yarısını Yorumladı

15.01.2023 - 20:04 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 20:28

Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının devre arasında maçı yorumladı. Dilmen, Jesus'un tercihlerini değerlendirirken, Arda Güler'i övdü.

Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK-Fenerbahçe Maçının İlk Yarısını Yorumladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, mücadelenin 8. dakikasında Enner Valencia'nın kaydettiği golle rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Maçın ilk devresi sona ererken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı değerlendirdi.

"Valencia'yı oynatmıyor, goldeki tepkisi oydu"

Rıdvan Dilmen, "Geçtiğimiz haftaki performanslardan daha fazla yıpranmış bir psikoloji var. Bu yüzden yeni transfer olmasına rağmen Samet'le başladı. Ligimizin en iyi forvetini oynatmıyor. Goldeki tepkisi de oydu" ifadelerini kullandı.

"Hatay, Gaziantep atamıyor; Trabzon ve Galatasaray atıyor"

Dilmen, "Fenerbahçe'nin tatmin etmesi mümkün değil. Gaziantep FK sezon başından beri 90 dakikada bu kadar pozisyona girmemiştir. Ferdi son anda inanılmaz bir pozisyon çıkardı. Futbolda hücum önemli de defans da önemli. Jesus sürekli oyuncuları uyarıyor. Acaba ne diyor? Bu pozisyonlara Hatay, Gaziantep giriyor, atamıyor. Ama Trabzon ve Galatasaray atıyor" dedi.

İlgini Çekebilir
CANLI | Gaziantep FK - Fenerbahçe
Habere Git

"Batshuayi'nin oyun zekası çok yüksek olsa zaten Chelsea'de olurdu"

Rıdvan Dilmen, "Altay'ın kurtardığı 2 top var, her yerden pozisyon veriyor. Fenerbahçe gol yemek için her şeyi yaptı. Batshuayi beğendiğim bir santrfordur. Ama oyun zekası çok yüksek olsa zaten Chelsea'de olurdu. Emre Mor ile tercihleri hep yanlış. Pas verecekken vermezler, şut verecekken atmazlar" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe ligdeki en önemli maçını oynuyor"

Değerlendirmesine devam eden Dilmen, "Bana göre ligdeki en önemli maçını oynuyor Fenerabahçe. Kazandığı takdirde toparlarlar. Jesus'un yarından itibaren savunma çalıştırması lazım. Arao'nun dışında iyi savunma yapan yok" açıklamasını yaptı.

"Emre mi Arda mı dersen, sabaha kadar Arda derim"

Arda Güler'in maçta oynaması gerektiğini savunan Rıdvan Dilmen, "Şu maçta Emre mi Arda mı dersen, sabaha kadar Arda derim. Arda, Emre kadar defans yapar, daha isabetli oynar. Birkaç pas yapar, araya oynar" dedi.

İlgini Çekebilir
Gol makinesi Antep'te çalışmaya başladı
Habere Git

"Maçın hakemi berbat maç yönetiyor"

Maçın hakemi Mustafa Kürşad Filiz'in kararlarını eleştiren Dilmen, "Maçın hakemi berbat maç yönetiyor. Faulleri vermiyor. Djilobodji'ye kesin kırmızı kart veririm. Kasti, bilerek, isteyerek vurdu rakibine. O pozisyona faul vermedi. Bu dizle direkt sakatlamaya yönelik vurdu" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler