Çaykur Rizespor'dan Yannick Bolasie, Fenerbahçe Maçı Kadrosunda Yok

18.01.2023 - 21:11 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 21:23

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılacak olan Çaykur Rizespor, yıldız oyuncusu Yannick Bolasie'yi maç kadrosuna almadı. İşte tüm detaylar...

Çaykur Rizespor'dan Yannick Bolasie, Fenerbahçe Maçı Kadrosunda Yok

Salim MANAV - AJANSSPOR

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, zorlu kupa maçı öncesinde kadro planlamasını hazırladı.

Yıldız oyuncu kadroda yok

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe karşısındaki Ziraat Türkiye Kupası'nda Yannick Bolasie'den faydalanmama kararı aldı. Yıldız sol kanat, Sarı-Lacivertliler'le oynanacak zorlu maçın kadrosunda yer almadı.

Hoca, lig maçını düşünüyor

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe maçından sonra TFF 1. Lig'de Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Bülent Korkmaz, ligde oynayacakları Denizli maçını hesaba katarak, Fenerbahçe karşısında Yannick Bolasie'yi kadroya almadı.

İlgini Çekebilir
Sözleşme uzatmak istemedi, Fenerbahçe cezayı kesti! Kadro dışı gündemde
Habere Git

14 maçta 10 gole etki etti

Bu sezon Çaykur Rizespor forması ile 14 resmi müsabakaya çıkan Yannick Bolasie, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası veren 33 yaşındaki kanat oyuncusu, toplamda 10 gole doğrudan etki sağladı.

Premier Lig gördü, Rize'ye geldi

24 Mayıs 1989 doğumlu Yannick Bolasie, Hillingdon Boro'da futbola başladı. Floriana, Plymouth Argyle, Plymouth Argyle, Barnet, Bristol City, Crystal Palace, Everton ve Aston Villa'da forma giyen oyuncu, RSC Anderlecht, Sporting CP ve Middlesbrough dönemlerinin ardından Çaykur Rizespor ile anlaştı.

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının tarih ve saati

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçı 19 Ocak Perşembe günü, saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

İlgini Çekebilir
Onur Bulut Kayseri'yi reddetti! Sözleşmesini uzatmıyor
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler