Ronaldo Real Madrid tesislerinde! Al Nassr noktayı koydu

17.12.2022 - 10:35 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 10:41

Transfer haberi... Al Nassr Başkanı Al Muammar, Real Madrid tesislerinde çalışmalarını sürdüren Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklama yaptı: Ona en iyisini diliyorum

Ronaldo Real Madrid tesislerinde! Al Nassr noktayı koydu

AJANSSPOR HABER

Premier Lig ekibinin yollarını ayırdığı Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yeni kulübü merakla bekleniyor. Futbolcu, yeni kulübüne hazır gitmek için çalışmalarını Real Madrid tesislerinde sürdürüyor. 

İspanyol basının Arabistan iddiası

Ronaldo ile ilgili birçok transfer haberi çıkarken bunlardan biri de İspanyol basınında yer alan Al Nassr iddiasıydı. Haberlere göre, Al Nassr, 2.5 yıllık sözleşme için reklam hakları ile birlikte Ronaldo'ya 500 milyon Euro önerdi.

Al Nassr Başkanı Al Muammar'dan Ronaldo açıklaması

Konuyla ilgili iddialar devam ederken  Suudi Arabistan kulübü Al Nassr Başkanı Al Muammar, SSC Sports kanalına verdiği demeçte Ronaldo ile görüşüldüğü iddialarını yalanladı.

İlgini Çekebilir
''Ronaldo'nun Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu"
Habere Git

"Ronaldo'ya en iyisini diliyorum"

Al Muammar, şunları söyledi: "Cristiano, son zamanlarda Dünya Kupası ile meşguldü ve kimseyle görüşmesini beklemiyordum. Diğer oyuncular hakkında konuşmayacağız, Cristiano'ya her türlü kararında en iyisini diliyorum."

Ronoldo, Real Madrid tesislerinde çalışıyor

Portekiz, Dünya Kupası'ndan elendikten sonra Ronaldo, yeni takımına hazır gitmek için çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli dünya yıldızı, formunu korumak için Real Madrid tesislerinde antrenman yapıyor. 

Perez: Real Madrid senin evin!

Cristiano Ronaldo ile Real Madrid Başkanı Fiorentino Perez arasında sıcak bir ilişki bulunuyor. Perez, Portekizli futbolcuya jest yaparak Madrid tesislerini açarken "Burası senin evin" ifadesini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'yu yedek bıraktı, gidiyor! Yeni hoca adayı Jesus...
Habere Git

Portekiz Milli Takımı'nda ilk 11'deki yerini kaybetti

37 yaşındaki Ronaldo, Dünya Kupası'nın ilk üç maçında ilk 11'de çıktıktan sonra son 16 turunda İsviçre ve çeyrek finalde Fas karşılaşmalarında yedek kaldı. Oyuna sonradan giren Ronaldo, turnuvayı 1 golle tamamladı. 

Manchester United ile yolları olaylı şekilde ayırdı

Dünya Kupası başlamadan önce Piers Morgan'a bir söyleşi veren Ronaldo, United Teknik Direktörü Erik ten Hag'i, eski menajer Ralph Rangnick'i ağır şekilde eleştirmişti.  Kulüp yönetimi hakkında ağır ifadeler kullanan Portekizli yıldız, Gary Neville ve Wayne Rooney gibi kendisini eleştiren yorumculara da yüklendi. Manchester United, bu söyleşinin ardından futbolcununun sözleşmesini feshetti.

Senin için hazırladığımız haberler