(ÖZET- GOLLER) Al Nassr- Al Read Maç Sonucu: 4-0 (Ronaldo'nun Golü)

28.04.2023 - 23:08 | Son Güncellenme: 28.04.2023 - 23:35

Suudi Arabistan Pro Liginde Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr kendi sahasında konuk ettiği Al Read'ı 4-0 mağlup etti. Maç özeti, goller ve detaylar...

(ÖZET- GOLLER) Al Nassr- Al Read Maç Sonucu: 4-0 (Ronaldo'nun Golü)

AJANSSPOR HABER

Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, Ittihad'ın puan farkını açmaması için mutlak kazanması gereken Al Read karşılaşmasından 4-0 galip ayrıldı. Portekizli yıldız maçın açılış golünü attı. Detaylar...

Ronaldo'dan SİUU

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Al Nassr oldu. Ronaldo'nun orta sahada kaptığı topla rakip ceza alanına giren Sarı-Lacivertli takımda savunma hata yapınca golde geldi. Ghanam, önüne gelen topu içeriye orta açtı ve 4. dakikada Ronaldo, yaptığı kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.

Devrede tek gol

All Nassr, kendi sahasında konuk ettiği Al Read'a karşı ilk devreyi 1-0 öne kapattı. Karşılaşmanın devresindeki golü ise Ronaldo attı.

İlgini Çekebilir
Al Nassr Başkanı'ndan flaş Ronaldo açıklaması! "Dolandırıldım"
Habere Git

Abdurrahman Garib nefes verdi

İkinci yarıda oyuna iyi başlayan taraf konuk ekip Al Read oldu. Beraberlik golü için yüklenen konuk ekine Al Nassr, attığı golle cevap verdi. Yahya'nın asisti ile topla buluşan Abdurrahman Garib, attığı golle skoru 2-0'a getirerek takımına nefes aldırdı.

Son dakikalar golle bitti

Karşılaşmanın son dakikalarında gol arayışlarına devam eden Al Nassr, 90. dakikada skoru 3-0'a getirmeyi başardı. Masharipov'un asistinde Mohammed Maran, attığı golle skoru 3-0 yaparken 90+4. dakikada Masharipov, tekrardan asist yaparak  Abdulmajeed Al-Sulaiheem'in gol atmasını sağladı. Böylelikle karşılaşma 4-0 gelirken Abdulmajeed'te karşılaşmanın sonucunu belirlemiş oldu.

Puan farkı 6'a düştü

Al Nassr, Ittihad ile olan puan farkını 6'a düşürmeyi başardı. İkinci sırada yer alan Ronaldo'nun takımı maç fazlalığı ile kalan 6 haftada şampiyonluk umutlarını sürdürmek istiyor. Ittihad bu hafta oynadığı karşılaşmayı kazanmasını bildi. Eksik olan karşılaşmasını ise 3 Mayıs'ta Al Taawon'a karşı oynanaycak. 

İlgini Çekebilir
Ronaldo'dan rakip tribüne olay yaratacak hareket!
Habere Git

Suudi Arabistan Ligi Güncel Puan Durumu

Sıralama Takım Adı Oynadığı Maç Puan
1 Ittihad 24 59
2 Al Nassr 25 56
3 Al Shabab 24 50
4 El Hilal 25 49
5 El Fetih 24 39
6 El Taawon 24 37
7 El Tae'e 24 31
8 El İttifak 24 30

Ronaldo 90 dakika forma giydi

Karşılaşmanın 4. dakikasında gol atan Ronaldo, 90 dakika sahada kaldı. Portekizli yıldız oyuncu takımının attığı gollerle atakları başlatan isim olmayı başardı. Süperstar yıldız bu sezon Al Nassr formasıyla Lig'de 11 karşılaşmada 12 gol atarken 2 asist yapma başarısı elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler