Riyadh Derbisi'nde Cristiano Ronaldo'dan Rakip Seyirciye Olay Hareket

27.04.2023 - 17:00 | Son Güncellenme: 27.04.2023 - 17:22

Suudi Arabistan'da Al Nassr'ın Al Hilal'e 2-0 yenildiği maçın ardından Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo rakip takım tribünlerine olay yaratacak bir hareket yaptı.

Riyadh Derbisi'nde Cristiano Ronaldo'dan Rakip Seyirciye Olay Hareket

AJANSSPOR-HABER

Suudi Arabistan Ligi'nin Riyadh Derbisinde Al Hilal, King Fahd International Stadyumu'nda konuk ettiği Al Nassr'ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Cristiano Ronaldo gündem yaratacak tavırlar sergiledi.

Soyunma odasına giderken çirkin hareket

Maç sonunda soyunma odasına doğru gittiği anlarda tribünler ile bir gerilim yaşayan Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo seyriciye doğru elini şortuna götürerek büyük tepki çekecek bir harekete imza attı.

Mağlubiyetler üst üste geldi

Al Hilal karşısında alınan mağlubiyetin ardından Kral Kupası yarı finalinde Al Wehda'ya 1-0 mağlup olan Al Nassr kupaya veda etmiş oldu. Cristiano Ronaldo ise bu iki maçta da skora katkı yapamadı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo dünyaları kaybetti!
Habere Git

Atmaya Arap Yarım Adası'nda da devam ediyor

Al Nassr'a transfer olduğundan beri sarı lacivertli formayı 14 maçta terleten 38 yaşındaki Cristiano Ronaldo, 11 gol attı ve 2 asist yaptı.

Avantajı rakibe verdiler

Suudi Arabistan Pro League'de bir maç fazlası ile 53 puan toplayan Al Nassr, lider Al İttihad'ın 3 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler